За нуждите на туризма Ангелкова ще вкарва хиляди гастарбайтери от „трети страни“

Очевидно в България безработните свършиха

Министърът на туризма Ангелина Ангелкова предложи една от поредните си „гениални“ идеи. „За нуждите на туристическия бизнес ще вкарваме сезонни работници от трети страни. Гастарбайтерите ще могат да работят у нас 90 дни. По този начин ще се осигури адекватно обслужване по хотелите ни“, каза в Казанлък министърът, съобщи БГНЕС.

Не става ясно обаче от кои трети страни ще търси работна ръка министър Ангелкова, след като бежанците еднозначно ни показаха, че не искат в България. Отвъд логиката за външна работна ръка ас и стотиците хиляди, които стоя без работа.

Малко преди това Ангелкова се похвали чрез профила си във фейсбук, че туристическия сезон се очертава като много добър за българския туризъм. Написаното от Ангелкова бе публикувано и на профила на премиера Бойко Борисов. Министърката изтъква, че за първите 5 месеца на годината страната ни е посетена от близо 2 млн. чуждестранни туристи. А ръстът от Русия бил 30%. Очаква се силен сезон с увеличение при почти всички пазари – Германия, Полша, Израел.

http://www.faktor.bg/burgas-podlupa.com

loading…


One thought on “За нуждите на туризма Ангелкова ще вкарва хиляди гастарбайтери от „трети страни“

  • 13.07.2016 at 0:07
    Permalink

    Фантазира си на глас…нали трябва да каже нещо „умно“ все пак .

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'