За нас

Български Журналъ е независим сайт, който се фокусира върху политика, геополитика, история, култура и всички важни въпроси от ежедневието ни. Ние сме млад и амбициран екип, чиято цел е да предостави на читателите си ценна и полезна информация, отвъд т.нар. „информационна война“ или тоновете жълтини, които всекидневно заливат интернет пространството.

Вярваме, че журналистическата етика все още може да съществува. Знанието е сила, а когато се предоставя с граждански и патриотичен плам, то може да събуди едно заспало общество. Именно това е и основната мисия на „Български Журналъ“.За полезното и приятно пребиваване на нашите читатели в сайта, сме създали следните категории:

Актуално – тук ще се публикуват най-важните новини от света на политиката, международните отношения и всичко, което се случва в България и чужбина.

Анализи – това е мястото, където ще публикуваме геополитически, геостратегически, политологически, социологически и всякакви други експертни анализи .

Бизнес – информация относно финансите, икономиката и бизнеса.

Любопитно – интересни и любопитни факти относно природата, науката, историята и човешките общества, здравето и медицината, както и още много.

Трибуна – интервюта, мнения, коментари и позиции на екипа ни, както и  различни експерти, политици, учени. Тук ще публикуваме мнения, коментари и сигнали от нашите читатели

TRAVEL Гид – пътеписи, снимки, разкази и статии за уникалните места, които човек може да посети.

История – Вярваме, че националната идентичност и гражданското общество се крепят на общото историческо съзнание на всеки един народ. В тази категория ще се публикуват статии свързани изключително със славното и трагично минало на България.

 

За мнения, контакти, препоръки, сигнали и други – info@bgjournal.info

За реклама  – advertisement@bgjournal.info

'