Йончева: Г-н Добрев да остане в парламента, за да може българският гражданин всеки ден да вижда как изглежда честното лице на ГЕРБ

Ако някой се съмнява, че съм нарушила закона и журналистическата етика и морал, смятам, че е длъжен да внесе документи в съответните органи, заяви Елена Йончева. Тя направи тази декларация пред журналисти в коментар на въпроси на Делян Добрев от ГЕРБ дали Йончева е съдружник в офшорка и има ли отношение към източването на КТБ. „Това не е лична битка с Делян Добрев. И затова неговият опит да отправя внушения по мой адрес, смятам, че няма да минат“, посочи Йончева.

Според нея Добрев е решил да не зачита българските закони. Тя напомни, че той сам си подал оставката като народен представител, заради изнесени в публичното пространство данни за корупция в община Хасково. Не аз съм искала оставката на г-н Добрев, а премиерът Борисов я поиска, защото обществено достояние станаха факти, които са силно смущаващи в община Хасково, допълни Йончева.

„Смятам, че е добре г-н Добрев да остане в парламента, за да може българският гражданин всеки ден да вижда как изглежда честното лице на ГЕРБ“, коментира още тя. Елена Йончева припомни, че от БСП са внесли сигнал в прокуратурата, подкрепен с документи, и очакват резултат.

One thought on “Йончева: Г-н Добрев да остане в парламента, за да може българският гражданин всеки ден да вижда как изглежда честното лице на ГЕРБ

  • 31.01.2018 at 15:06
    Permalink

    Гжо Йончева , Вие сте моят кумир ! Желая Ви успех в борбата с тези безочливи хора !

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'