Велизар Енчев: Всичките му крясъци и истерии бяха за едно – да напълни портфейла, да смени рублите с долари, след което да смени и флага

Няма никакви обструкции от САЩ и Европа за това, че ОП са във властта“, казал смирено в Би Ти Ви Волен Сидеров и е напълно прав. След като антинатовецът Сидеров стана натовец, американофобът Сидеров стана американофил, рублофилът Сидеров стана русофоб, естествено, че няма да има обструкции от Чичо Сам. Пък и янките не държат на хигиената на своите мюрета, стане ли дума за техни бази и шистов газ на чужда земя. А к’во стана с оня щатски посланик, гонен от Сидеров по нощите в софийските кафани, за да плати милиони долари наем за американските бази? Същият, заплашвал Сидеров с убийство и заради когото атакистът рева от парламентарната трибуна и искаше охрана. А, да! И с Джеймс Уорлик Сидеров се помири. Той с к…..е на Бойко се помири, та един посланик ли ще му се опре. Щото Волен вече е лобист за американските бази, а не техен душманин. „Всичките му крясъци и истерии бяха за едно – да напълни портфейла, да смени рублите с долари, след което да смени и флага“. Иначе на дебилния си електорат праща коледни картички с уважилия сватбата му руски посланик.

Този хамeлеон е символ на покупко-продажбата в българската политика и на публичната търговия със съвести. Всичките му крясъци и истерии бяха за едно – да напълни портфейла, да смени рублите с долари, след което да смени и флага. Скоро ще смени и държавата – я на Сейшелите, я на Варадеро, я в някои от офшорките си… Ама да му берат гайлето руснаците, които още му плащат.

Автор: Велизар Енчев, източник: Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'