Варварските пълчища унищожиха някога Рим, днес алчността на капитала за робска работна ръка ще ликвидира Европа
Европа има нужда от мигранти, защото европейското население старее и няма работна сила, каза Федерика Могерини

Всъщност не че няма хора, има, но не им се работи. Европа се е измързеливила, деградирала, изпедерастила, не иска деца, не и се гледат старци, иска да живее наготово, да командва, да има прислуга, воаяжи, кеф.

Земеделие, фабрики, строежи — много е демоде.

Най-много младите да станат консултанти, пиари, може маркетинг, криейтив нещо, дизайн, фешън или просто поп- или порно стар.

Досега гастарбайтерите бачкаха, но те остаряха, а децата им нахитряха. Да не са луди да им работят на думбазите — по-лесно е да ги изиграем нещо и да се надрусаме.

Нещастна Европа !
Тя е готова да се самоунищожи, да се остави да бъде унищожена, само и само икономиката да върви, печалбите да не спаднат, хората да не роптаят и да държат сегашната брюкселска клика на власт.

Давай, давай, още, проценти, дръжте БВП-то, идвайте роби, бързо, няма кой да оре и копае, да заварява и зида, да лее бетон и да мие улиците и клозетите.

Точно го бяха закъсали за работна ръка и стената падна.

Айде, давай — българи, поляци, румънци, унгарци, каквото има.

Да им съсипем икономиките, та да нямат работа там и да тръгнат да ни работят тука. Германия, Испания, Холандия, другите подобни — съсипват и изсмукват колкото могат.

Свободното движение на хора и капитали върви, все еднопосочно.

Ограбиха каквото можаха, а и хората взеха да привършват.

Ами БВП-то ? Кой ще го поддържа.

Хора пак трябват, най-лесно — имигранти.

Вместо да се изхарчват да съсипват икономики, има по-лесен способ — една арабска пролет, една-две войни и хората пак тръгват.

Заповядайте, има място, ние от човещина само, елате да си поработите.

Но Европа не знае какъв таралеж си вкарва в гащите.

Това не са кротките гръцки и турски гастарбайтери от 50-те и 60-те години.
Не са смирените източноевропейски инженери, лекари и заварчици, които се стесняват да споменат, че са българи, румънци или поляци.

Под благовидния претекст » бежанци » нахлуват едни орди, които не крият намерението си да завладеят Европа и да накарат европейците да работят за тях.

Точно както варварските пълчища са унищожили някога Рим, Византия и България, така и тези, също толкова враждебно настроени орди, са се прицелили в Европа. В цялата.

Васил Василев News Front

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'