Валерия Велева прибрала 100-те бона от БСП за да пише фейсбук статусите на Корнелия Нинова

Журналиската Валерия Велева е основен придворен писач на фейсбук статусите на лидерът на БСП, научи медията ни от колеги на фамозната дама. Нека припомним, че преди години Велева изпълняваше сходна функция, като тогава обаче „обгрижваше по пантофи“ лидерът на ДПС, Ахмед Доган.

Наскоро различни медии писаха, че Велева е прибрала 100 000 лв от „Позитано“ за да продължи с медийното обезпечаване на шефката на червените.

„Двечките са неразделни! Велева посещава по често централата на БСП от колкото целият Национален съвет на партията вкупом“, разказва потресен бивш колега на очилатата журналистка.

„Както Беновска умира за Борисов, така й Велева е готова да си скъса ризата за Нинова“, допълва ексслужителят на вечно оцеляващата в преходни условия журналистка.

Както написа съвсем скоро информационна агенция BulNews.bg на „Позитано“ 20 в столицата е запален фитилът на нова бомба, която е възможно в скоро време да експлодира.  Тогава няколко члена на вътрешната опозицията на лидерът на БСП Корнелия Нинова скочиха на председателя на БСП Корнелия Нинова заради пълзящата в кулоарите на столетницата информация, че са платили в брой 100 000 лв. на сайта „Епицентър“ на Валерия Велева.

Някои от недоволните дори твърдят, че сумата е 120 000 лв., тъй като всъщност партията се договорила да плаща по 10 000 лв. месечно срещу подкрепа от медията.

На този етап Корнелия Нинова отричала за подобен превод, но ясно дала да се разбере, че може да харчи по своя преценка парите от партийната субсидия.

Опозицията обаче не е съгласна с това, особено да се плащат такива крупни суми на медии, които не са сред най-четените и влиятелни в България.

Платени или не, сайтът „Епицентър“ е от тези портали, които горещо защитават Корнелия Нинова и не й позволяват да падне от коня.

Цитирана сума е доста сериозен допинг дори за национална медия и не е изключено подобен превод към Валерия Велева да развали отношенията на БСП с част от българските медии или сериозно да повиши апетита на основните политически играчи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'