В недалечното бъдеще богатите ще се веселят с лов на хора
Ще се преследват представители на бедни държави, това ще е и последният писък в тиймбилдинга

Група експерти в сферата на социологията, туризма и развлеченията описаха доста мрачна картина на не толкова отдалеченото бъдеще. Според тях, до 100 години ловът на хора, показан в много фантастични филми, ще стане реалност. Жестоките игри ще бъдат наложени и организирани от богатите и властимащите.

Цитира се проучването на социологът Даниел Райт, преподавател по туризъм  в британския Университет на Ланкашир, според който в 2100 година екологията и икономиката в повечето страни в света ще са в разруха, което ще доведе до огромна пропаст между богати и бедни.


В същото време светът ще е пренаселен и изхранването на много хора ще е невъзможно. Това ще създаде условия за нов спорт за богатите по света- лов на хора. Ще се преследват представители на бедни държави, ще се залавят и дори отстрелват и така ще се укрепва духа на сътрудниците на могъщи корпорации.

Според учените, хората винаги са се интересували от жестокостта. Това е заложено в гените им и развитието на дейности в тази посока няма да е изненада след гладиаторите в древен Рим, публичните екзекуции в Средновековието и създадените музеи на серийни убийци и местата на масови побоища в наше време.loading…


One thought on “В недалечното бъдеще богатите ще се веселят с лов на хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'