В Антарктида са открити останките на древна могъща цивилизация?
Мнозина спекулират относно целта на неотдавнашното посещение на Антарктика от високопоставени чиновници и предлагат  за това мистериозни обяснения.

На  9 ноември държавният  секретар на САЩ, Джон Кери, пристига в Антарктида, в разгара на президентските избори в САЩ. Защо държавният секретар напуска  Съединените щати в такъв критичен момент? Просто, за да види и да  обсъди  тенденциите на глобалното затопляне в Антарктида?
Още по-озадачаваща е  медицинската евакуация на 1 декември на  астронавта Бъз Олдрин от Антарктида, след неговото изненадващо посещение там,  изглежда,  за да стане  „най-старият човек,  достигнал  Южния полюс  на  86 години.“ Той е забелязан с  приятелите си с тениска с надпис „Завлечи си  задника на Марс.“ Дали той е бил там, защото е искал лично да види откриването на нещо, което ще направи мечтата му да се  колонизира Марс реалност? (бел. ред. Астронавтът Бъз Олдрин е масон, член на Ложата на Чистото Езеро № 1417 в Тексас, той пилотира лунния модул на „Аполо-11”, по времето на първото в историята на човечеството прилуняване на човек на борда. Стъпвайки на Луната, той имал специално поръчение от своя Велик Мастер да обяви Луната за териториална юрисдикция на Великата ложа на Тексас. Починалият преди 3 дни Джон Глен – първият американски астронавт, излязъл в орбитата на Земята, и дългогодишен сенатор, също беше масон)

По-рано, на 18 февруари, 2016 г., руският патриарх Кирил също посети  Антарктида, както се твърди, за да  види  пингвините.

Месец по-късно, на 23 март, президентът на САЩ Барак Обама посети южния аржентински курортен  град Барилоче, който се счита за тайното  убежище на Адолф Хитлер след Втората световна война.
Барилоче е неофициална столица на откъснатата от света германска  цивилизация, основана в  Антарктида, и за която твърди, че има скрита система от тунели от там до Антарктида. Трябва също да се отбележи, че президентите Айзенхауер и Клинтън също са посещавали Барилоче.

Истинската причина за всички тези мистериозни пътувания до Антарктика и околните райони, като например Барилоче, ще бъдат разкрити в програмата Cosmic Disclosure на небезизвестния Кори Худ. Той казва, че неговото послание ще засегне предстоящото официалното съобщение за откриването на останките на древна могъща  футуристична цивилизация, които са открити в Антарктика. / НЕПОЗНАТО / Dr. Michael Salla, 6 декември 2016

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'