Цветанов скочи срещу Румен Радев: Той обиди българския парламент!
Президентът Румен Радев обиди българския парламент. Това не е достойно. Това заяви в кулоарите на парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод думите на Радев, че Народното събрание има още седмица. „Трябва да знае, че след проведените предсрочни избори парламентът пак ще съществува”, подчерта той, цитиран от Блиц.

„Не искам да коментирам дали е слаба речта му. В залата имаше доста шум, това означава, че речта не беше такава, каквато се очакваше”, посочи Цветанов. „Нямаше никакви визии, свързани с това какво ще се постигне”, добави той.
Цветанов  бе категоричен, че трябва да се прави разлика между  предизборна кампания и програмна реч на българския президент.
„След 1 седмица той ще носи цялата отговорност за управлението на страната, за провеждането на изборите, за подготовката на страната ни за председателството.

Председателят на ПГ на ГЕРБ изрази съмнение, че служебният кабинет ще е надпартиен, защото веднага след избирането си за президент, Румен Радев се е появил на конгреса на БСП. „Демонстрира близост с БСП и след изборите”, каза още Цветанов.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'