Цветанов: Румен Радев е проект за президент срещу ЕС и стратегическото партньорство със САЩ

Във всеки един скандал, който се стремят да провокират БСП мога да сложа и президента Румен Радев, защото БСП и Радев за мен са едно цяло. Това обяви шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод последните нападки на президента срещу управляващата коалиция и премиера Бойко Борисов.
Президентът Румен Радев изглежда притеснен – преминава към лични нападки, защото няма аргументи, обяви по-рано сутринта Цветан Цветанов.

Миналата седмица избухна страхотен скандал между премиер и президент, които взаимно се обвиниха във връзки с депутата от ДПС Делян Пеевски.“Ние знаем, че това е много ясен проект, който е реализиран от началото на 2016 г., за да може действително да имаме президент, който да се стреми всячески, заедно с посланията, които дадоха и БСП, да вървим към нещо друго, но не и да бъдем част от силна и обединена Европа и да имаме стратегическото партньорство със САЩ“, каза Цветанов пред радио К2.

Той обаче декларира, че не иска да участва в такъв махленски дебат и обидни квалификации, които някои искат да формират към парламентарната група на ГЕРБ или високопоставен държавен служител, или някой да обижда и министър-председателя, и парламентарните групи.

„Аз смятам, че е недопустимо президентът на страната, който трябва да бъде обединител на нацията, да казва, че при една среща на премиера Борисов с президента на Турция Ердоган с лидерите на ЕС и срещата ще се проведе във Варна, да каже, че домакинът ще сервира само шербет. Мисля, че това е несериозно и не очаквайте от ГЕРБ да падне на това ниво, каза лидерът на ПГ на ГЕРБ.

Според него партията му се е фокусирала върху ясни приоритети и иска да реализира четири годишен управленски мандат с „Обединените патриоти” и с тези народни представители , които подкрепят национални каузи и национални теми, които са свързани с развитието на региона, на Западните Балкани и на ЕС.

П.П. „Ако ходеше така както говори, щеше да куца ужасно“

4 thoughts on “Цветанов: Румен Радев е проект за президент срещу ЕС и стратегическото партньорство със САЩ

 • 21.02.2018 at 17:31
  Permalink

  ЧЕ КАКВО ЛОЯО ИМА В ТОВА ?ВАЖНОТО НАРОДА ДА Е ДОБРЕ И ДА ГО ОБИЧА ШСИЧКО ДРУГО Е ЛАЙ ЛАЙ КУЧКА !НА КОЙ ГОСПОД ЩЕ СЕ КЛАНЯ СИ Е НЕГОВА РАБОТА !ТОЙ МИЛЕЕ ЗА НАРОД И РОДИНА !

  Reply
 • 21.02.2018 at 11:22
  Permalink

  Неграмотен гъзомийник да ти обяснява кой какъв е !!! ха-ха, а ти какъв проект си бе , едно е сигурно-антибългарски и антинароден.

  Reply
 • 20.02.2018 at 23:16
  Permalink

  НЕ СА ГЛУПОСТИ , А САМАТА ИСТИНИ И ВМЕСТО ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОТЕВИНИ

  Reply
 • 20.02.2018 at 22:03
  Permalink

  АБЕ ЦЕЦО УХОТО КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИ ТОЙ НЕ Е ДОБРЕ НО ТОВА ЗА ТИКВЕНСКАТА ПАРТИЯ Е НОРМАЛНО ТЕ СЕГА СА ПОД НАПРИЖЕНИЕ НАЛИ СИ ОТИВАТ ВЕЧЕ И ТЕ ГО УСЕЩАТ

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'