Цветанов: Да интегрираме всички мигранти, влезли в Европа
Няма столица в Европа, в която на такъв малък периметър да има църква, джамия и синагога. Това каза при откриването на конференция на тема „Ценности, религия, секуларизъм” председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията на Цветан Цветанов, информира news.bg. Конференцията се организира от Фондация „Конрад Аденауер”, Сдружение ГЕРБ и Мартенс център.

ВИЖТЕ ОЩЕ: СЕМЕЙСТВО НЕЛЕГАЛНИ ОТКАЗАХА 3 КЪЩИ С ПО 5 СПАЛНИ – БИЛИ ИМ МАЛКИ

МИГРАНТИТЕ НЯМА ДА ОСТАВАТ В СЪРБИЯ, БИЛА ИМ БЕДНА

Цветанов заяви, че ситуацията в Европа вече е коренно променена заради навлизането на 1,5 млн. бежанци, които са променили цялостната политическа ситуация. Той изтъкна, че това, което се наблюдава в момента, е популизъм и радикални течения, които по същество ни отдалечават от ценностите, които всички се стремим да изповядваме.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ГЕРМАНСКО СЕМЕЙСТВО ЕМИГРИРА В РУСИЯ ЗАРАДИ МИГРАНТИТЕ

ОТ КЬОЛН ИЗНАСИЛВАЧЕСКАТА ВЪЛНА СЕ ПРЕНЕСЕ В СОФИЯ

БОЖИДАР ДИМИТРОВ:ПРЕДАТЕЛСТВО Е ДА СЕ ЗАСЕЛВАТ МИГРАНТИТЕ В БЪЛГАРСКИ СЕЛАЦветанов заяви, че този проблем няма да бъде решен за месец или два и ще минат много десетилетия за справяне в ситуацията и посочи, че въпреки критиките към решенията, взети от Германия, това е страна, която с политиките и действията си, се стреми действително да интегрира бежанците, така че те да се придържат към ценностите, които ни обединяват.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ИЗНАСИЛЕНАТА ШВЕЦИЯ

 

Той благодари на представителите на различните религиозни общности, уважили форума. Цветан Цветанов бе категоричен, че трябва да знаем историята си и да излезем по-силни от тази криза.

 

„Според мен основното е действително да можем да интегрираме всички тези, които вече са в Европа”, заяви Цветанов. По думите му усилията на международната общност е колкото е възможно по-скоро да бъдат спрени военните действия в Сирия и така да бъде неутрализиран източникът на тази бежанска вълна. / frognews

loading…


3 thoughts on “Цветанов: Да интегрираме всички мигранти, влезли в Европа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'