ТРАГЕДИЯ! Мутра с прякор Гембъла оглави Българския джендърски съюз. Иска да прави шествие на третия пол в София!

Софийската мутра Светослав Стамов – Гембъла се готви да оглави, като почетен председател, новосформираният от самия него наскоро Български джендърски съюз. Страшилището от столицата за което отдавна е известно, че от години харесва мъже, било обявило пред тесен кръг свои приятели, че спешно е нужно създаването на организация на представителите на „третия пол“ в България, от който част се чувства и самият Стамов.

За емблема на новоти сдружение Стамов избрал котка, защото освен за древен Египет, тя му напомняла и за нежната душа на футболиста Валери Божинов. Нека припомним, че преди около година Божинов цяла седмица пита по медиите – къде си малко коте? Според някои наблюдатели с репликата си Божинов имал предвид точно почетния председател на Български джендърски съюз (БДС) Светослав Стамов – Гембъла.

Основен цвят на новото сдружение щял да бъде белия, тъй като Гембъла обожавал, а и дори бил зависим от този цвят. „Всичко му е бяло на Стамов! Носа, колите, дрехите, та дори и гаджето му от Симитли“, разказва негов близък съратник. Стамов имал два автомобила, и двата бели, Мерцедес S – класа и Мерцедес G – класа, като и двата били с немски номера за да не плаща Гембъла данъци в България.

По думите на негови близки, не случайно точно Стамов е бил предложен за шеф на БДС.

„Той е малко странен, та дори извратен тип“, разказват аверите му. „Номерата на колите му са с 999-ки, защото вярвал в Сатаната, а неговото число както всички знаем е 666. Все повтаря, че иска да иде в Сирия, защото там можел на воля да изнасилва бебета, като истински представител на Ада“, допълват потресените му близки.

Името на Светослав Стамов стана известно, след като той многократно бе задържан от почти всички български правоохранителни служби – ГДБОП, ДАНС, Специализирана прокуратура и т.н. Той участвал във всичко, което било забранено от закона – данъчни измами, отвличания, рекет, фалшиви пари, контрабанда и наркотрафик.

През 2016 и 2017 бяха задържани няколко престъпни групи, печелили милиони от далавери със захар, сухо мляко и петролни продукти.

В ареста тогава попаднаха лица начело със Светослав Стамов – Гембъла, като в няколко подобни последователни акции, те бяха задържани за ощетяването на държавния бюджет.

В момента Гембъла е на свобода и се готви да стане лицето на третия пол в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'