The Telegraph: Ясни са имената на резервните кандидати за президент вместо Хилъри Клинтън
Ако кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия Хилъри Клинтън ще се откаже от по-нататъшно участие в президентската надпревара, на нея може да и намерят заместник. Това в понеделник 12 септември написа британският вестник The Telegraph.

GTY bernie sanders joe biden hillary clinton trio 2 jt 151021 31x13 1600Новата кръстословица: сенатора от  Върмонт Бърни Сандърс, вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън и Хилъри Клинтън

Най-вероятно новите кандидати ще станат вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън или изгубилият в първичните избори сенатор от Върмонт Бърни Сандърс.

Според изданието, решението може да бъде взето на екстрена извънредна среща на партията на демократите, но само в случай, ако Хилъри Клинтън сама обяви желанието си да се оттегли от надпреварата за президентския пост.

Но, за момента бившият държавен секретар не е декларирала желание да се откаже от борбата.

Разговорите за евентуална смяна на кандидата се появиха след съобщенията за лошото здравословно състояние на Хилъри Клинтън. Нейният лекар съобщи, че при пациентката му е било диагностицирано възпаление на белият дроб. На нея са и предписани антибиотици, а също така е била посъветвана да си почине и да промени графика на работата си. / Worldpress

loading…


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'