Чалгата е средство за затъпяване и ликвидиране на личността и превръщането й в говедо
Резултатът от развъждането на чалгата в България е безвъзвратно увреждане на поредица от поколения, придобили ориенталски навици и калинки в главите. Колкото повече чалга, толкова повече тъпак до тъпак! Като се започне от училището, улицата, нощното заведение и средите на бизнеса, та се се стигне до политиците ни!
Моля се на Господ чалгата да се гътне и никога повече да не чуя звук от тази просташка, лишена от всякакъв смисъл, ритъм и послание тъпня. Дано отиде в забвение и да я погълне канализацията, да стигне там, където и е мястото. Тя издевателства над личността ми десетилетия, тормози чувствителността ми, изнасилва слуха ми, натрапва ми се в ежедневието от получовеци с отрицателно IQ.

Ако искате да остане още някой образован и смислен човек в тази държава, удушете чалгата. ЛИНЧУВАЙТЕ Я, СКЪСАЙТЕ Й ГЛАСНИТЕ СТРУНИ. Разберете, че това е долнопробна музика, която унищожава и малкото останали мозъчни гънки на предпочитащите я.

Тя е средство за затъпяване и ликвидиране на личността и превръщането й в говедо. Тя е инструмент, който извращава децата и ги прави карикатури. Тя е разпад на ценностната система. Тя е бич за културата. Тя е невежество и неосведоменост. Тя е отвратително коварна българска действителност, натрапена в битието на хората и възприемана за нещо добро. Извинете ме, но е тотално музикално ориенталско Л*ЙНО

Цвета Кирилова, Фейсбук15 thoughts on “Чалгата е средство за затъпяване и ликвидиране на личността и превръщането й в говедо

 • 11.02.2017 at 11:16
  Permalink

  Изводът в публикацията е напълно верен. Аз лично бих забранил чалгата със закон.

  Reply
 • 07.02.2017 at 14:52
  Permalink

  Аз също слушам чалга – и какво от това? Претендирам, че съм и културна и доста образована, децата ми също слушат тази музика, но това не пречи да са завършили престижни уневерситети. Ако слушахме примерно рап дали щяхюе да сме в някое гето в САЩ? За това музиката която слушаш не е определяща,а домашния пример и възпитание

  Reply
 • Pingback: Чалгата е средство за затъпяване и ликвидиране на личността и превръщането й в говедо - Bez-cenzura

 • 15.12.2016 at 21:23
  Permalink

  И аз съм на мнение , че колкото по бързо се затрие чалгата , толкова по добре за нацията ни като цяло !!!

  Reply
 • 15.12.2016 at 10:48
  Permalink

  Единствено античалгаря прозвуча грубо,нахвърли се да обижда и ако това е интелигенцията за която претендирате,не мерси!Ето,че това кой каква музика слуша,не определя неговата интелигентност и морал-Гери Никол с „яка дупара,кой ще я бара“звучи по-добре?

  Reply
 • 15.12.2016 at 1:30
  Permalink

  -КАТЕГОРИЧНО-О-О-О !!!

  Reply
 • 15.12.2016 at 0:04
  Permalink

  Чалгата се изроди в годините до нещо, което няма аналог(ако знаете такъв, посочете). Това е средство за промиване, заличаване, затриване на българското. Сръбската, турската, румънската, ако щете са национални ритми. В сегашната чалга няма НИЩО българско. Да не говорим за народни ритми, смешно е.Това е някакъв микс, салата, буламач смърдящ на нездрави интереси, домогващи се до младите хора в България.Ако виждате смисъл някакъв,споделете. Ще ми е интересно.

  Reply
 • 14.12.2016 at 15:07
  Permalink

  Това е една глупава и безсмислена статията,която ме отвращава. Чалгата е просто музика,разберете го. В държавата ни има много по големи проблеми от чалгата,много много по големи.. но вие си лаете срещу какво ви скимне и чакайте да се оправим после..

  Reply
 • 14.12.2016 at 14:44
  Permalink

  Здравейте! Аз пък съм чалгар макар да слушам и друга музика смятам че статията не е вярна. В много стилове се пеят глупости но един въпрос ме мъчи. Ако ви запеят скачаите от моста……какво ще направите? Родителите и всички хора в нашето общество сме виновни че не сме си възпитали децата срама е за нас а не за тях.

  Reply
 • 14.12.2016 at 11:24
  Permalink

  До авторката на статията, аз слушам всичко което е хубаво нямам определен любим стил. Имам един въпрос към теб и искам отговор, Криско и Гери Никол към кои стил спадат че не мога да ги определя, че като ги чуя по радиото и започва да ми се повръща. Много държа да ми отговориш за стила на тия.

  Reply
  • 15.12.2016 at 15:44
   Permalink

   гнусна чалга от най-чист вид, съвсем няма как да е пряко продължение на народната музика, както я беше определил един малоумник

   Reply
 • 14.12.2016 at 9:43
  Permalink

  Г-жо Кирилова,
  позволете да изразя несъгласието си с вашата крайна оценка. Чалгата, както и да я наречете е пряко продължение на народната музика. Вярно, изродено, но продължение. А какво да кажем за сръбската, гръцката и турската музика… Поп фолкът го е имало, има го сега и ще продължава да го има, независимо от Вашето възмущение. И няма как да го изкорените, защото неговите корени са от стотици години. Просто не си пускайте определени музикални канали и не ходете на места, където се слуша чалга.

  Reply
  • 14.12.2016 at 12:17
   Permalink

   Q se skriii nqkude 6te mi sravnqva6 taq gadna svirnq s narodnata muzika nqmam dumi kolko si prost hodi i se obarazovai

   Reply
  • 14.12.2016 at 21:01
   Permalink

   Николай Нанчев , всичко очаквах да муя от некомпетентни хора но да кажеш че чалгата е продължение на народната музика , това не очаквах да чуя . Но от не образовани хора вече всичко се очаква да се чуе. Дерзай със своите заключения

   Reply
  • 16.12.2016 at 8:51
   Permalink

   Николайчо е поредният гнусен чалгист, на които не му изнася истината за долнопробната музика която слуша. Музиката която слуша човек изразява ценностната му система, , че да не цитирам текстове за да сетите какво примитивно и първично поведение моделира.

   Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'