Таско Ерменков: Радан Кънев не живее в действителността – ту е в опозиция, ту е с кабинета
Областният управител на София Веселин Пенев явно е бил стимулиран, за да подпише продажбата на конюшните. Това, че БСП подава сигнали за нередности, не е насочено към реформаторите. Където видим нередности, ще говорим. Това обяви депутатът от БСП Таско Ерменков пред БиТиВи, цитиран от Пик.

Попитан как ще коментира думите на Радан Кънев, че срещу реформаторите тече коалиционна война от ГЕРБ и БСП, Ерменков посочи: „Радан Кънев не живее в действителността – ту е в опозиция, ту е с кабинета, и той не знае къде е. Какво да го коментирам. Нали има министри в кабинета. От коя страна е…“

ВИЖТЕ ОЩЕ: БОЖИДАР ДИМИТРОВ: РАДАН КЪНЕВ И АТАНАС АТАНАСОВ СА ШАШКЪНИ И ЖЕНСКИ ИНТРИГАНТИ

РАДАН КЪНЕВ СЕ ЗАКЛЕ, ЧЕ ЩЕ ИЗХВЪРЛИ, ЗАБРАНИ И СТЪПЧЕ ЛЕВИТЕ ПАРТИИ И ДВИЖЕНИЯ

„Казусът с „Царските конюшни“ не е от 2005 година, когато Асен Гагаузов е регионален министър. Всичко тръгва от 2004 година, когато Церовски е министър. Тогава Министерски съвет преобразува много имоти. После се сменят много областни управители, но нито един не е подписал сделката. Този го направи и явно е бил стимулиран, за да го направи. Пак ще кажа, че БСП стои на страната на закона и се опитваме да говорим по всякакви болни теми. Какво стана с „Агромах“? И те ли са реформатори. И там ние дадохме сигнала. Два месеца след това нищо не направи прокуратурата. Сега, когато се намеси името на премиера, веднага се задейства прокуратурата. Какво е това…“, пита депутатът.


Ерменков е уверен, че България трябва да подкрепи кандидатурата на Ирина Бокова за генсек на ООН, защото всякаква рокада на този етап би била пагубна. „Ирина Бокова извървя толкова обиколки от надпреварата, че би било истинско самоубийство да пуснем нов човек, който да тръгне от началото“, каза още депутатът.

loading…


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'