Стига лицемерие! Хелоуин няма да затрие българското, а ние, примирените с бездуховността, липсата на морал и наведените главици.

Колкото повече забрани съществуват, толкова повече отпор ще има срещу тях, особено срещу глупавите. Какво страшно има децата да се забавляват днес, щом утре е българския празник, който пък много родители изобщо не могат да обяснят на децата си? Обличането в костюми и събирането на бонбони ли ще затрие българския род, или пълната липса на духовност и консуматорството, издигнато в култ по медии и от политици, даващи пример как се успява чрез кражби?
Няма по-малоумен начин да привлечеш вниманието на дете, от това да му забраниш нещо. Обяснете на децата си, че имаме и български празник, който е не по -малко стар от Хелоуин и се нарича Кукеров ден. Обяснете какво представлява и един път ги заведете да видят. Когато маате чия, киноа и авокадо не се страхувате за българския род.
Когато слушате кавърите на сръбски, гръцки и турски песни, изпълнявани от куклите на Митко Пайнера нямате никакви угризения, че това не е българска музика, но когато става въпрос за забавление на децата по древен келтски начин/осъвременен/, тогава е непатриотично. Стига лицемерие!
Хелоуин няма да затрие българското, а ние-примирените с бездуховността, липсата на морал и наведените главици. Внимавайте какъв пример давате на децата си, защото това е много по-важно, отколкото какво им казвате!

Автор: неизвестен(Всъщност, видяхме поста, харесахме ни и го публикувахме, но не запомнихме името на автора, и след това не можахме да го открием отново. При промяна на обстоятелствата ще изпишем името на автора)(бел.ред.). Източник: Facebook
One thought on “Стига лицемерие! Хелоуин няма да затрие българското, а ние, примирените с бездуховността, липсата на морал и наведените главици.

  • 03.11.2017 at 13:24
    Permalink

    това е сатанински празник бе изроди прости

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'