СРАМ! Още едни богати българи удариха дъното! Барбукови изнудват жители на „Анастасия“!

След скандалът със сина на богаташа Цоло Вутов още едни богати българи станаха за посмешище след като се опитаха да наложат рекет върху жителите на построена от тях сграда. Става дума за семейство Барбукови и тяхната „баровска“ сграда в кв. „Мотописта“ – Резиденция „Анастасия“.

Барбукови, които минават за едни от големите строителни предприемачи у нас, удариха дъното след като поискаха от жителите на своята сграда да им платят наново пари, които вече са платени. Димитър Барбуков, който доскоро играел ролята на домуоправител и който вече бил прибрал такси за подръжка на сградата за години напред, заплашил съкооператорите си, че „изкърти и прибере“, дори и дървената ламперия на сградата ако не му бъдат платени наново големи суми пари.

„Платил съм си вноските на сградата за 5 години напред, а той ни изнудва, че ще разсипе вече построеното от него и платено от нас фоайе, което е обща част от сградата ако не му бъдат отново платени определени суми. Толкова е нагъл, че вече изнесе мебелите и картините, като му остава само да разруши рецепцията и лоби бара“, разказва потресен жител на кооперацията.

Според пострадалите много скоро Барбуков можел да си отнесе и дограмата и входните врати. Жителите на „Анастасия“ разказват, че семейство Весела и Димитър Барбукоя доскоро не спирали да организират шумни купони в общите части, за които взимали пари, но не отчитали пред етажната собственост.

„Ние живвем тук, а те нонстоп вдигат патардия и нарушават спокойствието ни“, разказва вбесена жителка на барбуковата рециденция.

„Весела Барбукова само използва фоайето за да снима някакви безсмислици за телевизията си InLife без нищо да плаща, а мъжа й сега ни рекетира отново“, обяснява потърпевша.

„Ако трябва ще излезем на бунт, но няма да търпим своеовлията на тези наглеци“, категорични са ощетените.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'