Срам и шок! Обраха премръзнал и умирающ бездомник!!!
Шокиращ видеозапис показва как бездомник е обран и оставен да лежи умиращ, пише metro.co.uк. Тялото на нещастника било открито близо до парк в Бирмингам на сутринта след най-студената нощ за годината, когато температурите паднали до минус 10 градуса. Станало ясно, че тялото е на 30-годишен бездомник.

По-късно се появило видео от последните му минути, което показва как крадец го преджобва, докато той лежи безпомощен на земята.
Видеото е заснето от охранителна камера от близката улица. Вижда се как грабителят осветява лицето на бездомника, а след това обира каквото има в джобовете му, докато той лежи в безсъзнание. Освен него има още двама бездомници – единият си бие инжекция, а другият пие от кутийка, пише Блиц. И двамата не обръщат никакво внимание какво се случва до тях.

Мъртвият още не е идентифициран. Трупът му е открит часове след случилото се на видеозаписът. Оказало се, че човекът умрял от премръзване. Не е изключено да е заспал в студа след предозиране с наркотици. Английският сайт напомня, че в страната има повече от 250 000 бездомници.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'