Службите са получили сигнал за възможен терористичен атентат в България!
„Има 3-4 души, които вече са установени и са чужденци, но засега не са арестувани“, заяви министърът на вътрешните работи в оставка.

„Има сигнал за терористичен акт в България. Има 3-4 души, които вече са установени и са чужденци, но засега не са арестувани“, каза Румяна Бъчварова в интервю за „Дарик“, отговаряйки дали в МВР е постъпвал сигнал за терористичен акт.
В събота в социалните мрежи и английската преса излезе информация, че афганистанци, които живеят във Великобритания, подготвят терористичен акт заради събитията отпреди 10 дни в Харманли, припомня „Епицентър“.

Румяна Бъчварова каза, че българските служби са получили тази информация по дипломатически път.

Бъчварова коментира и днешните твърдения на избраната вече за вицепрезидент Илияна Йотова, която по-рано съобщи, че българското правителство предвижда изграждането на три постоянни бежански лагера.

Според Румяна Бъчварова ще бъдат изградени три кризисни временни площадки за бежанци, които ще бъдат към Държавната агенция за бежанците. В момента се оглеждат терени.

Румяна Бъчварова не даде категоричен отговор дали ще подкрепят Реформаторите, ако им бъде предложено да съставят кабинет с ГЕРБ.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'