След обвинението на Алексей Петров, Бойко Найденов заяви: Ще заведа дело за твърденията му, че аз съм мозъка на „Наглите“

Нямам думи! Ще заведа дело срещу Алексей Петров за твърденията му в столична медия, че аз съм бил мозъкът на отвличанията на „Наглите”. Това заяви бившият зам.-главен прокурор Бойко Найденов. Защо говори такива неща Алексей Петров? Може би защото беше задържан 2 години. Ще искам информацията, с която твърди Петров, че разполага, да я предостави в съда. Аз от 2 години съм адвокат и ще потърся колега, който да ме защитава. По отношение на „Наглите” има мои записи с подсъдимите, които са минали през съда. Гротескно е изказването на Алексей Петров, че съм мозъкът на отвличанията, категоричен бе Найденов.
Припомняме, че малко по-рано днес, в агенция Пик излезе интервю с Алексей Петров, в което той директно обвини Бойко Найденов като съпричастен към групата на „Наглите“. Алексей Петров заяви, че има доказателства за това, които ще представи по-късно, но не уточни кога. Ето и малък, но съществен отрязък от интервюто на Алексей Петров: – Семейството на Адриан е платило солиден откуп, както и при похищенията на „Наглите“. Отново ли ще се изгуби следата на парите?
А.П“- Това е големият въпрос, защо не се проследяват парите. Това бе проблемът и при „Наглите“. Убеден съм, че следите там бяха покрити от истинския мозък на тази престъпна група. И това е човек, ситуиран на най-високо ниво в системата, който се ползва с протекции.
– Кой е мозъкът, знаете ли?
А.П.- Човек на най-високо ниво. Имам данни, че може да бъде един бивш заместник-главен прокурор, ангажиран пряко с разследването на групата на „Наглите“.
– Кой? Да не би да имате предвид Бойко Найденов, бивш заместник главен прокурор и шеф на следствието?
А.П.- Да.
– Това звучи изключително сериозно и конкретно. Разполагате ли с данни и факти, за да хвърляте такава бомба?
А.П.- Щом потвърждавам, значи разполагам. В по-късен етап ще кажа и покажа повече по темата.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'