Слави Трифонов коментира скандала със заплахите: Идем, идем, сган проклета! Срещай ни и трепери!

Телевизионният водещ Слави Трифонов също коментира заплахите на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров и на вицепремиера Валери Симеонов към журналиста Виктор Николаев от Нова телевизия. Новозаявеният политик нарече двамата представители на управляващата коалиция „ояли се с власт представители на сегашната политическа система“.
Ето и цялата позиция на Трифонов, публикувана на фейсбук страницата му:
Седя в офиса заедно с Евгени Димитров и Тошко Йорданов и подготвяме един проект да издадем на диск най-великите български патриотични песни, изсвирени от “Ку-Ку Бенд”. Песни като “Боят настана”, “Откога се е, мила моя майно льо”, “Пустите клисурци“ и въобще велики български патриотични песни, които показват, всъщност, какви сме ние, българите. От друга страна пък, гледах интервюто на Виктор Николаев по Нова телевизия с депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, който открито заплашваше Виктор Николаев, че “ще му изстине мястото”, защото, видиш ли, му задавал неудобни въпроси.
След това пък Валери Симеонов, отново при Виктор Николаев, правеше същите намеци, на самозабравил се от властта човек към един журналист, който си върши работата. И си казах – гледай сега, и ония от патриотичните песни са българи, и тия ояли се с власт представители на сегашната политическа система – също са българи. Ясно защо съзнанието ми избира онези българи, които са били готови и са дали живота си за идея, мечта, морал. И понеже журналистите в момента услужливо мълчат, превиват врат пред такива като тия двамата, затова сме се докарали дотук. Между другото, една от песните, които ще пуснем в тоя диск се казва “Идем, идем, сган проклета! Срещай ни и трепери!”
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'