СКАНДАЛНО: 18 годишна проститутка предложи услугите си на високопоставен служител от МВР

Невръстна пътна жрица извади лош късмет, като се натъкна на шефа на шуменската полиция – старши комисар Ялчън Расим. Към 18 часа в четвъртък в района на 5-и километър до Шумен той забелязал как младо момиче прави опит да спира преминаващите автомобили. „Стопаджийката“ имала доста предизвикателно поведение и правела впечатление отдалеч. Полицаят веднага информирал своите подчинени и на място пристигнал автопатрулен екип, предава Блиц.

loading…

При извършената на място проверка момичето не представило документи за самоличност. За установяване на самоличността й е отведена в полицейското управление. На И. Х. /18г./ от село Белоградец, Варненско, е съставен акт за установено административно нарушение за това, че не представя лична карта. По същите причини актове са й съставени и в предходните два дни. За първо нарушение санкцията е 50 лв., но „сметката“ сега ще набъбне.

В началото на месец април в същия район на главен път Русе-Варна беше неутрализиран 29-годишен мъж без книжка, който возел две дами на 18 и 29 г. пак от варненските села.


One thought on “СКАНДАЛНО: 18 годишна проститутка предложи услугите си на високопоставен служител от МВР

  • 12.06.2016 at 13:23
    Permalink

    Недейте да пишете колко акта са издадени, а колко са платени. Нали сме виждали циганин с каруца как къса наложения му акт.

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'