СКАНДАЛ! Ексзатворникът Янчо Таков „съветва“ Тома Томов в парламента!

Бившият затворник от времето на комунизма Янчо Таков, син на червеното комунистическо величие Пеко Таков, е съветник на депутата от БСП Тома Томов, научи ексклузивно bgjournal.info.

Таков, който генерално не разбира от абсолютно нищо, днес се изживява за политически гуру. Първо, той успешно навря единия си син в редиците на Столетницата, като го на направи общински съветник от БСП, а днес превърна и самия себе си в политически такъв.

Нека припомним, че срещу Янчо Таков тече дело в Специализирания съд за присовоено ДДС . Делото е срещу Димитринка Фурнаджиева, която купува преди време фалиралата фирма на Янчо Таков. Компанията тогава беше в дълг от около 4 милиона лева към ПИБ.

Самият Таков пък има едва 8 години трудов стаж, но това не му попречи да взима пенсия по висока от тази на бившата му съпруга Лили Иванова, която прибира от НОИ едва 135 лв.

Напоследък Таков предпочита компанията на евреите, като дори посещава синагогата в столицата, без самият той да е евреин, като твърди, че именно майка му е в дъното на спасяването на евреите в България.

Наскоро експрезидентът Петър Стоянов коментира в ефир, че е пълна подмяна на историческата истина, твърдението на фамилия Такови, че майка им Вълка Горанова има нещо общо със спасяването на евреите.

Известен факт е, че Антон Тодоров отдавна държи досието на Тома Томов в чекмеджето си, като чака единствено удобен момент да го извади на бял свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'