Сериен престъпник пребива и граби жени в Бургас! Бъдете бдителни!
Опасен престъпник напада и ограбва жени в Бургас.
 „Вече има цяла серия с  един и същи почерк.  От МВР не смеят да подадат снимка и данни за него, защото все още не са убедени, че са идентифицирали човека. Градът е пълен с цивилни полицаи, които бдят зорко, но явно си имат работа с професионалист“, съобщи източник на „Флагман“.

Има заподозрян, който се наблюдава. Той е изпечен рецидивист, с дебело криминално досие. Наскоро е излязъл от затвора. Описанието на нападателя е за мъж на около 45-50 години, прилично облечен, с нормални движения, на външен вид даже изглежда приятно.
Последната му жертва е от снощи, 30-годишна бургазлийка. Около 20,20 ч. тя си е тръгнала от мол „Галерия”, вървяла е по тротоара на новия надлез към бул. „Струга” – в посока „Елкабел”. На около 150 метра преди кръговото на „Трапезица” е застигната в гръб от непознат мъж, който я нападнал, съборил я на земята, удрял я, задигнал чантата й със сумата от 400 лв.

Работата по случая е поверена на служители на Второ РУП-Бургас. Идентични случаи има и на територията на Пето РУП.

Флагман.БГ знае за опасността и предупреждава всички жени да не излизат сами по тъмно, както и да не се движат по безлюдни улици малко преди свечеряване. Рецидивистът вилнее в района около жк „Лазур“ и жк „Бр.Миладинови“. Обикновено застава на автобусна спирка и си набелязва жената – подбира добре изглеждащи, които биха могли да имат и пари в чантите. Тръгва след плячката и я следва от разстояние. Напада изневиделица, с жестоки удари – докато изтръгне чантата или портмонето с пари. После захвърля ненужното и изчезва.

Жената от вчера вечерта е четвъртата му жертва за две седмици. Почеркът е един и същ. Ако имате информация за опасния нападател – звънете в най-близкото поделение на МВР.

Флагман е готов да окаже съдействие на ОД на МВР чрез публикуване на снимката и името на престъпника веднага, щом бъде ясно идентифициран.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'