Сърцераздирателно! Жена с евтин венчален пръстен разтопи сърцата на всички!
Американката Ариел Макрей написа гневна публикация във „Фейсбук“ след като продавачката в магазин коментирала, че венчалният й пръстен е жалък. Младата жена разказва за това, че тя заедно с нейният любим избирали пръстен за предстоящата им сватба. Ариел уточнява, че имат ограничени финансови възможности и изборът им паднал върху скромно, но симпатично пръстенче за 130 долара. Двойката се радвала, но продавачката в бижутерския магазин си позволила нелицеприятно изказване, пише Блиц.
„Не мога да повярвам, че някои мъже смятат и използват това като венчален пръстен“, заявила продавачката. 
На своята страница в социалната мрежа, бъдещата булка пише, че след тези думи нейният мъж се е почувствал неудачник и постоянно питал Ариел дали в крайна сметка тя ще бъде щастлива с него. Безкористната невеста задава въпроса кога хората всъщност са успели да приравнят любовта до материалните блага. 

„Аз бих се омъжила за този човек дори и ако пръстенът е направен от гума и струва 25 цента. Кога в нашата страна решиха, че единственият начин да докажеш своята любов е като подариш украшение за 3 хил. долара и го покажеш публично?“, задава въпрос Ариел. 

Потребителите в мрежата направиха повече от 50 хил. коментара под публикацията като изразяват своето несъгласие с реакцията на продавачката и разказват своите истории свързани с техните пръстени, някои от които струват 15 долара.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'