Русия се завръща триумфално на международните пазари, въпреки санкциите
Москва успя да убеди инвеститорите, че лидерите са способни да имат отношения с Русия, даже въпреки санкциите, до такава степен, че да поискат тяхната отмяна настоятелно. И като резултат, златното правило и в бизнеса включително : » обичат силните и достойни» проработи с пълна сила, превръщайки руските акции и облигации в едни от най- търсените.

Е как? Владимир Путин, се смята за най- неподражаемия виртуоз в геостратегиите, и всичко свързано с него печели симпатии ( или завист), но е знак за успешност.
Към подобряване на отношенията с Русия се стремят страните на окупираната Европа, започвайки с България,която държи да си върне титлата «братушки», продължавайки  през Италия, която няколко пъти поиска настоятелно отмяна на санкциите и признаването на Крим, следана от страни като Австрия, Унгария, Гранция. Кой забравя за Сърбия? Дори Турция преосмисли отношенията си и се обърна към Русия.

» Руският пазар получава най-голям плюс от всички тези изменения»- константира горчиво стратегът от Bank of America Merrill Lynch Карен Костанян, препоръчвайки едновременно с това да се преразгледа отношението към руските акции и облигации,

» Русия се завърна на  световната сцена триумфално, с достойнство,  и  се радва на вниманието на инвеститори от цял свят, които гледат с уважение и респект към възможността да работят с нея, което се превръща в знак за вкус, престиж и правилност.

news-frontВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'