Русия и Путин са надеждата на тези, които нямат какво да губят
Знаем какъв вид „демокрация“ иска Бжежински за Русия. Демокрация а-ла Обама или а-ла някоя от марионетките – страни от ЕС. Демокрация, при която никой не отговаря за нищо.
Затова пък има множество хора, които лесно могат да бъдат подкупени, за да преминат на страната на тази прозападна „демокрация“. Инертната и глупава Полша, която се превърна в полигон на САЩ, е един от примерите. Ето как се прави това. Първоначално набутват страната в икономически колапс, а после, когато вече си министър-председател, получаваш място в ЕС и заграбваш още повече пари. Забележителен пример в това отношение е министър-председателят Доналд Туск, когото голяма част от поляците ненавиждат.

Америка се превръща във фашистка държава – такава, каквато в миналото беше Германия. Това е факт, който трудно се осъзнава от голяма част от хората

„Раят на Земята“ свърши.
Дори последните идиоти започват с кожата си да усещат сериозността на положението. Те продължават да се тъпчат с хамбургери и да пускат селфита във Фейсбук, но това е краят на цикъла. И този край скоро ще бъде почувстван от всички. Защото това отдавна не са регионални конфликти в някакви си отделни точки на планетата. Това е глобален сблъсък. И тези, които са в състояние да разберат случващото се, всекидневно се убеждават от събитията.

Глобалната олигархия, както знаем, недолюбва свободата на информацията, особено по отношение на загубата им от Путин.
Путин е опозиция на Бжежински и западния елит, той не се страхува от медийното им облъчване. Точно обратното, печели от самите тях. Удивително е, тази постсталинистка държава разиграва картата на свободата на словото и пресата. Пример – канал RT, който е едно от малкото медийни пространства, представящи ни различната гледна точка, за разлика от единствено компетентните, откритите и „демократични“ СМИ. Путин се възползва от страха на елита от него и Русия.

Представяйки пред света чрез RT многоспектърната  картина на света, той стъпка след стъпка създаде от Русия образа на свободна държава, воюваща за развитието си. Дори ако това е част от путинската пропаганда, както каза Джон Кери, светът тук вижда това, които западните СМИ никога няма да ви покажат, защото противоречи на интересите им. RT ни демонстрира другата страна на медала.
Хората по целия свят са против международната олигархия и двуличието на политиците и техните СМИ. Путин, като абсолютен лидер на голяма държава, разбра, че това е война на ненавистта към 0.0001 % от богатите и марионетките политици. И бидейки абсолютен лидер на голяма държава, той реши да разиграе тази карта, за да получи огромната подкрепа от страна на т.нар. нормални хора по целия свят. Много е важно, че той не е някаква си поредна марионетка от страна от ЕС, зависима от Брюксел или САЩ. С действията си Путин възпитава хората по целия свят, демонстрирайки, че е напълно възможно някой да се опъне на големите пари, на влиянието и на медийната пропаганда. Ето защо толкова много доброволци отиват в Украйна и воюват срещу киевката хунта.

По ирония а съдбата, той съвсем не е „демократичен“ зализан дипломат от някаква либерална държава, който да вдъхновява глобалната опозиция. Той е бивш агент на КГБ, който управлява огромна държава.

В момента Путин е пример за това, че западният статус може да се оспори, а това е надежда за тези, които няма какво да губят. И за тези, които все по-дълбоко и по-дълбоко потъват в икономическата депресия. Защо така се случва? Отговорът е много прост.

На фона на многочислените военни кампании, разигравани от Вашингтон, всеки нормален човек с глава на раменете може да види доста неща. И за целта не е нужно да имаш дори очила. На светът му писна от войни, от терористи, от оръжия за масова унищожаване, от вопиюща бедност и всички останали гадости, с които ни заливат отвъд Океана от тяхното министерство на смъртта. А над всичко това е простряла крилата си либералната демокрация на ЕС, която позволява на влиятелни групировки да разоряват държава след държава, защото в тези страни никой за нищо не отговаря.

Ето това ви е „демокрацията“ а-ла Бжежински. А ако някой случайно се загрижи за държавата си, то много скоро той се превръща в политически труп.

Не е нужно да правиш някаква скъпа и специална кампания срещу тях. Достатъчно е да покажеш, че западните СМИ не желаят да признаят и покажат, че „демокрацията“ им е започнала да се разпада. Навсякъде по света вече се създават независими телевизионни канали. Те растат като гъби след дъжд. Хората започват да работят заедно и да се радват, че се изправят на крака въпреки санкциите, данъците и икономическия колапс, на който са подложени. Те започват да виждат какво се случва и кой е причината за случващото се.

А Путин върви ръка за ръка с тези хора и използва умело този тренд. Той не се страхува и никога не се поддава на натиск, както това правят западните СМИ и западния елит. / NewsFront – Bulgarialoading…


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'