Тома Биков: „Гардиън“ е платен вестник, уличаването на България в корупция е кампания срещу страната

Статиите в чуждестранните медии за корупцията у нас са в стила на „Работническо дело“. Тези статии са писани за българската публика, никой в Англия не го интересува толкова България, заяви ренегатът-депутат от ГЕРБ Тома Биков. Той намекна, че тези статии може да са платени от БСП.

Опозицията си измисли преди три месеца, че ще внесе вот по време на европредседателството, без да има сериозни мотиви за това. В България има корупция, каквато има и във всяка една европейска държава. С корупцията трябва да се бори съдебната власт, заяви още Биков. България направи крачка корупцията да е един от големите проблеми на държавата.

„Гардиън“ е платен вестник, уличаването на България в корупция е кампания срещу страната, посочи Биков, но отчете, че червените нямали такъв капацитет, че да го направят. Ние сме подготвили и ще избутаме каквото трябва по време на европредседателството, коментира Биков.

П.П. Не се извиняваме за „ренегат“, както и за таговете под публикацията, тъй като приемаме Тома Биков като голямо рядко лайно.(бел.ред.).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'