Радо Шишарката хвърли БОМБА: Стягам се за ПРЕМИЕР
Догодина се стягам за предсрочни парламентарни избори. Това с президентския вот беше само тренировка, за да натрупам опит и да мога да се представя по-сериозно. Ще съм по-силен догодина, може и премиер да стана.
Това заяви фолклегендата и доскорошен кандидат за вицепрезидент Радо Шишарката.
Изпълнителят на вселенския хит „Тигре, тигре“ беше в кандидат-президентска двойка заедно с бизнесмена и бохем Димитър Маринов – Митьо Пищова, като получиха над 14 000 гласа (около 0,4% от целия вот). След първия тур Пищова възнегодува, че му липсват гласове, и се закани да започне гладна стачка пред Централната избирателна комисия, а впоследствие да се обеси.

„За пръв път чувам за лудориите на Пищова. Нито знаех, че ще гладува, нито че ще се беси. Сега веднага ще му звънна да проверя дали е добре, ще дам сигнал и на председателя на партията ни. Вероятно Митьо е очаквал повече гласове, но при такава избирателна активност мисля, че е нещо нормално да имаме около 14 000 души, пуснали бюлетина за нас“, коментира Шишарката, цитиран от „България днес“. 
На въпрос дали и той ще се включи в гладната стачка, за да подкрепи партньора си, той отговори категорично: „Да не съм луд да гладувам! Изборите минаха и това са резултатите. Пробвахме и разбрахме къде се намираме. Догодина ще имам повече гласове на парламентарния вот – вече знам как стоят нещата с изборите“, добави фолклегендата.

„Липсват ми около 1500 гласа от четири търновски и едно асеновградско село, където съм сигурен, че хората са гласували за мене. Липсват ми и 12 хиляди гласа от Англия, за които имам също доказателства, че са ме подкрепили. Това е една грандиозна измама на гърба на българския народ. Ще ги съдя организаторите на изборите до дупка и ще ги скъсам“, закани се Пищова. И допълни: „Ако в 14-дневен срок не ми признаят гласовете или не касират изборите, ще вдигна една дървена бесилка и ще увисна на нея в името на България“.

Шишарката обаче не смята повече да обръща внимание на резултатите и се връща към музикалния си живот – тази вечер има участие в столична дискотека.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'