Проф. Людмил Георгиев: Дебилите, тези приятни и сърдечни хора, никога не биха позволили за трети път да ги управлява Бойко Борисов

Моят приятел проф. Иво Христов бил казал, че 80 процента от хората в България били… дебили?!
Ако оставя настрана факта, че в контекста на речта му тази фраза има съвършено различно измерение, ще кажа, че не е прав. Не е прав, защото дебилите са много мили, непосредствени и доброжелателни хора, въпреки психичните си увреждания. Не е прав, защото повече от 80 процента от хората в България са завистливи, злобни и отричащи всичко и всеки.
Не е прав, защото повече от 80 процента от хората в България са откровено п..сти и представляват твърде лош човешки м…риал, по думите на Светиня Му – Мут….ньо от Банкя.
Не е прав, защото повече от 80 процента от хората в България разбират от всичко – от футбол, от наука, от политика /особено международната/, от история, от всичко, за каквото се сетите.
Не е прав, защото в социалните мрежи е пълно с гениални българи, които незнайно защо не са получили подобаващо световно признание.

Не е прав, моят приятел проф. Иво Христов, защото тук, в България, всички „парле ву франсе“, както казва М..рата от Банкя. Е, може ли при това положение Иво да казва, че 80 процента от хората в България са дебили – ма то и във Франция даже не всички „парле ву франсе“! Не е прав, казвам ви!
Иво, скъпи приятелю, моля те, недей да обиждаш д..билите, сравнявайки ги с тези 80 процента от хората в България! Защото дебилите, тези приятни и сърдечни хора, никога не биха си позволили за трети път да ги управлява М..рата Бойко Борисов!
Защото дебилите, тези откровени хора, не биха позволили Валери Симеонов да им е вицепремиер, а пък някой си Главчев – председател на тяхното Народно събрание! Защото дебилите, тези твърде милозливи хора, по принцип изключват телевизорите, когато видят Ц..вула Цветан Цветанов да се появи на екрана – просто дебилите изпитват органична непоносимост към този човек!

Защото дебилите са хора с достойнство – те, например, никога не биха приели съвет, камо ли да им нарежда, американската държава, тъй като само оградата на къщата на баба им е повече от хиляда години по-стара от САЩ! Защото дебилите, тези чисти хора, драматично се погнусяват, когато М….геньо се целува в уста с онова брюкселско н…..зумение Жан-Клод Юнкер – просто им напомня мляскането между Тодор Живков и Леонид Брежнев!
Защото, в крайна сметка, дебилите са индивидуалности, всеки със свой собствен смисъл, а не са племе, което не знае на кой свят се намира! В заключение, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, предлагам да организираме всенародна подписка в защита на дебилите, толкова несправедливо обидени от моя приятел проф. Иво Христов! Ивак, смени си чипа – тези повече от 80 процента от хората в България не са дебили! За тях още гениалният Христо Ботев беше казал: „А вий, вий сте и..оти!“…
Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!

Искрено ваш дебил: проф. Людмил Георгиев

Заглавието е на редакцията(бел.ред.). Източник: http://pogled.info/bulgarski/ne-ne-ste-debili-zashtoto-vsichki-tuk-parle-vu-franse.90576
One thought on “Проф. Людмил Георгиев: Дебилите, тези приятни и сърдечни хора, никога не биха позволили за трети път да ги управлява Бойко Борисов

  • 10.11.2017 at 7:01
    Permalink

    Интересно,.. 20 те% го защитават, а 80 те% го критикуват, което води до извода, че професора е абсолютно прав за процентното разпределение!!!!!!

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'