Президентът Румен Радев: Усъвършенствайте се в борбата с престъпността

Президентът Румен Радев проведе днес на „Дондуков“ 2 работна среща с министъра на вътрешните работи Валентин Радев и главния секретар на МВР Младен Маринов. Срещата се проведе по инициатива на държавния глава, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. По време на разговора гостите информираха президента за криминогенната обстановка в страната от последните седмици, както и за хода на разследванията по тежките престъпления от изминалите дни.

В хода на срещата бяха обсъдени постигнатите резултати и слабостите в оперативно-издирвателната дейност на органите на МВР, както и взаимодействието им с органите на местната власт и гражданите, по отношение на издирвани лица с влязла в сила присъда. Румен Радев пожела успех в тежката и отговорна дейност на МВР и обърна внимание на необходимостта от усъвършенстване на модела на работа в борбата с престъпността, които да гарантират по-голяма сигурност за българските граждани.

Припомняме, че днес бе показно разстрелян посред бял ден бизнесменът Петър Христов, който помогнал и за разкриването на „Наглите“. Дни наред държавата се тресеше пък заради шесторното убийство в Нови Искър. Днес стана ясно и как отговорният за убийството Росен Ангелов в минали години се е измъкнал от правосъдието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'