Предстои ли световен икономически ПОГРОМ? Вижте за какво се готви Сорос
Вътрешен източник от  Фонда на Джордж Сорос (Soros Fund Management) съобщи, че милиардерът се е избавил  почти от 95%  различни ценни книжа (свои  борсови инвестиции и хартиени активи), главно американски, но при това с бясна скорост купува дялове в различни компании, които работят с благородни метали и са свързани с пазара на злато.
Така  Сорос почти е станал собственик на канадската минна компания Barrick Gold (тя е една от водещите производители на злато в света), и SPDR Gold Trust (борсов  инвестиционен фонд, който представлява тръст,  чиито акции  100% са обезпечени с негово злато.
Към днешна дата фондът притежава  повече от 700 тона злато на кюлчета.
Той също така е купил още шест от най-големите компании в света, свързани със злато. Имената на тези компании не се споменават от инсайдера.

В допълнение, Сорос чрез подставени брокери купува злато на  борсата за злато в Шанхай в огромни количества.

Това злато се транспортира  до Швейцария, където според най-новата информация,  Сорос има тайна база. Някъде в швейцарските Алпи.

Както отбелязва инсайдерът, сътрудниците на  Фонда са изненадани и разтревожени от последните действия на Джордж Сорос. Изглежда, че Сорос знае нещо и се  подготвя, като купува злато. / НЕПОЗНАТО

Източник: What to prepare George Soros?Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'