Поредната престъпна схема разтърси България – мургави мъжаги печелят по 2 бона от опашките пред КАТПрестъпна схема за обир на хората се върти с пълна сила в големите градове, пише в. Ретро.

Пред вратите на КАТ се заформят километрични опашки и се чака повече от денонощие за регистрация на кола. Няколко яки, предимно мургави мъжаги обаче правят незаконни списъци и уж „придвижват” собствениците на някои автомобили към гишетата. Всъщност те пробутват най-малко по 20 коли на ден без ред. За това получават по 100 лева на кола.

Другите хора чакат по 10-20 часа, някои си пазят реда цяла нощ. В същото време полицаите отвътре гледат и си мълчат. По всяка вероятност те участват в схемата и взимат своя пай от печалбата.loading…


One thought on “Поредната престъпна схема разтърси България – мургави мъжаги печелят по 2 бона от опашките пред КАТ

  • 12.10.2016 at 10:02
    Permalink

    Една от многото бюрокрации, измислена и поддържана за пари – във Финландия, когато се купи НОВА кола, ѝ се слагат номерата и тази кола си върви с тези номера, независимо колко пъти се препродава, докато накрая се унищожи, а с нея и номера ѝ!!! Никой не стои по опашки да сменя номера или при унищожаването да чака, за да върне номерата – просто, приемащата колата фирма за вторични суровини е в компютърна връзка с полицията и ги уведомчва, че е унищожила колата и тази кола е приета с табелките! И още нещо – тъй като колата през цялото си съществуване е с едни и същи номера, при покупко-продажба не ходите да храните нотариуса!, а само помежду си подписвате една стандартна бланка в полицията, и там само сменят името на собственика! Семпло, нали? Топлата вода отдавна е измислена, но ние трябва да ахраним нотариуси, КАТ и цигани!

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'