Полк.Николай Марков: САЩ и Русия са били винаги съюзници

НАТО е военно-политически съюз на най-големите държави с могъщи икономики и световна политическа хегемония! Все още у нас има твърде много съграждани, които възприемат този съюз само като военен такъв и именно затова ги подлъгват с политици-генерали. Не е никак без значение същността на дадено нещо и трябва знанията да се задълбочат в тази посока. Ако трябва да съм искрен ще кажа, че НАТО преследва повече политически и икономически цели, отколкото всичко останало, но едва ли ще отделите време да прочетете какво е точното съдържание на договора ни за членство в този съюз.
Като пример за днешното неразбиране ще посоча и факта, че голяма част от американците също не знаят, че САЩ и Русия са били винаги съюзници в световни войни, независимо кой ги управлява, но извън такива мащабни конфликти те разиграват политика на врагове.

Странна симбиоза от взаимно изключващи се култури и интереси, но винаги в посока на „взаимен интерес“!

Не малка част от днешните български русофили, най-често по емоционални подбуди, остават невежи и не познават например същността на Антантата! Създадена през 1907 година с подписването на Англо-руското съглашение!!! В наши дни без задълбочени знания се поставя черен печат върху англо-саксите, като пример за вечното зло, без да се отчита, че самата Русия не веднъж е била едно с тях и не само в световни войни! Това не се разбира от държави от Източния блок, особено на Балканите, но видимо, скоро се осъзна от няколко държави, познати като Вишеградската четворка!

Днес в НАТО има вирус и той се казва Турция! Вирусите се неутрализират с антивирусни програми и резултатът от тях ще наблюдавате с очите си, ако сте внимателни в следващите месеци и години. Не е и без значение, че Румъния става повече от ядрена военна сила. Казвам „повече“ защото оръжията, които придобива, са с далеч по-голяма величина от ядрените. Но Румъния е вече подредена европейска държава с цивилизован народ, здрава икономика и безупречна съдебна система, гарантираща справедливост и държавен суверенитет. А България начело с агент Буда, агент Гоце и агент Сава пътува с прогнилата дървена лодка в открития океан и без никаква навигация. България остава страна, живееща в миналото си и посвещава всичките си сили да се завърне в древността!

Не забравяйте, че това е преднамерено политическо престъпление извършено от конкретни лица срещу държавата и гражданите. Това престъпление има конкретна стратегическа цел и съвсем не е безобидно!

Животът и стремежът към щастие битуват само в море от разум…
от фейсбук

loading…


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'