Полк.Марков за ПФ: Войникът се познава в бой, а нашите „войници“ са винаги под полата на властта
Време е и за дисекцията на жабата с името „партиоти“!

Зная, че много от моите приятели, а и не само, се увличат от думи като родина, заплахи и сигурност. Бъдете много критични към хора, които експлоатират и осребряват чрез политиката тези понятия.

Не забравяйте за миг, че след секс, преди избори и след лов, всички лъжат!
Обединението на патриотарски политически сили е парична сделка с Борисов, за придаване на гласове в негова полза при евентуален втори тур. Това е сделка с мафията, с прякото посредничество на Държавна сигурност в лицето на незаменимия патриот Каракачанов. Впрочем, обединението около него показва ясно, че който има най-много натрупани пари чрез политика, той става лидер на глутницата. Освен всичко, на него се придават полубожествени качества и възможности да се грижи за род и родина, а всички останали заемат васално положение спрямо богатия, охранен от кражби и далавери вълк.
Това прилича ли ви на национализъм? Вярвате ли, че богати до безумие хора ще рискуват живота си и позициите, които имат във ваше име? Аз не вярвам. Вярвам, че единствената им мисъл са власт, пари, жени и демагогия, чрез експлоатиране на човешки страхове. Обикновено заплахи отвън, но всъщност заплахата са именно страхливците, които никога не са решили и един проблем, но винаги са експлоатирали всяка възможност за лична идентификация. Пазете се от патриотари!

Войникът се познава в бой, а нашите войници са винаги под полата на всяка власт. Само някой голям играч независимо от ориентацията му да вземе властта плюс държавната хранилка и „патриотите“ влизат в леглото му! И добре пъшкат, признавам, в повечето случаи по-добре от истинските жрици на любовта…loading…


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'