Полк.Марков: Сталинка ще съди граждани, някоя си Цеца от Горно Уйно ще съди, Бай ви Хуй и той! А спрете се вече!“Не свеждайте глави пред овластени престъпници! Днес вали дъжд, утре ще изгрее слънце и над нашата земя! Бийте се за правата си и родината, както нашите деди се биха до смърт. И винаги побеждаваха!

Къде се е чуло или видяло грешник праведник да съди?Сталинка/бай Ганя в женски дрехи/ ще съди граждани, някоя си Цеца от Горно Уйно ще съди граждани, Бай ви Хуй закача на ченгела граждани-който и когато си реши, фалшификаторът-подслушвач Цецо и той ще съди, и кой ли още не набеден съдия. Къде се намирате вие, господа?
А спрете се вече! Вечно вие сте обидени и засегнати, а десетки баби, които изнасилват всекидневно заради вашата некадърност, кого да съдят? Кого да съдят нашите стари родители по селата, които са подложени на геноцид , а държавата която вие управлявате е на колене!? Болните кого да съдят подложени на рекет и унижения? Децата без надежди и мечти, кого да съдят?
Как не ви е срам, нищожества долни, да ограбвате безнаказано всички, пък и да ги съдите без да има реален справедлив съд, когато хората не издържат, подложени на всякакви гадости сътворени лично от вас.

Политическата отговорност е равна на безотговорност, нали!?

Кой трябва да бъде съден – вие или обрулените от вашите престъпления граждани? Ако питате мен, бих постъпил с вас точно и както вие постъпвате с нас и ще ходите немили и недраги по цялата планета без грам илюзии за човешко щастие. Ако питате обаче, гражданите, ще висите като мърши по дърветата, все едно сме в средновековна страна! Това е истината!

Вие сте за съд, запомнете, вие сте за съд! Ние сме оправдани пред Бога в безсилието си да не ставаме престъпници, като защитим човешкото си достойнство от престъпници, каквито всъщност сте вие. И повярвайте ми, не ни е страх, че ще станем и такива, а ни е жал за децата ни! Жал ни е! Но много скоро и това ще отмине…“ от Фейсбукloading…


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'