Полк.Марков с невероятно разкритие: Ударът на САЩ няма да е насочен срещу Русия, а срещу
Никой ли в този полудял свят не усеща, че основния ядрен удар на САЩ и компания е насочен срещу Германия, а не срещу Русия!?

Толкова ли е трудно да си отворите очите и да се отърсите от наследеното и вменено отвън идеологическо бреме? Как мислите да живеете със затворени очи!? Мислите ли, че така имате минимален шанс за достоен живот?

Горният очеваден факт нищо ли не ви говори!? Не усещате ли, че медийният проект „Ислямска държава“, която до вчера заплашваше планетата, днес някак странно се топи! Изчезва, също както се и появи.

Ако има нещо, което убива човешкия стремеж за свобода, това е човешката глупост…

от ФейсбукOne thought on “Полк.Марков с невероятно разкритие: Ударът на САЩ няма да е насочен срещу Русия, а срещу

  • 13.02.2017 at 12:55
    Permalink

    Москалите, както правилно ги наричс Паисий в 8 дял на историята си – за славянските учители, като различни от русите – тоест, украинците, самонарекли се в напъните си за 3ти Рим по някаква си кръвна връзка на Иван Грозния с последния ромейски император и болни амбиции без полза за никого, затова помели и отвели по пътя си към Царград българите от източна България, признавайки чрез Достоевски, че българите живеели по добре под турци, отколкото се живеело във Велика Русийка, разпердушинчили българите за нула време, това което турчелята не успели и за 500г, предали българите на Берлинския конгрес, домъкнали антибългарския македонизъм и комунизма, довел поголовната КОРУПЦИЯ – алчност, бездушие, безотговорност и мизерлък, ГО САКАТ СЪЩОТО – РАЗПАД НА ЕС, разделяй и владей, с тая разлика, че москалите никога за никого нищо убао не са довели, само провал, очевадна хронологична истина, ИМБЕЦИЛИ МАЛОУМНИ!!! Западът е по малкото зло!!!

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'