Подлярското мошеничество тръгна по света от САЩ, то няма исторически аналози. Американското върховенство се базира на система от алианси и коалиции, които са завзели целия свят
Западната пропаганда постигна целта си – американците повярваха на вашингтонските изявления за „руската заплаха“, а Европа дори вече иска помощ от САЩ срещу Русия. Според автора от OpEdNews Пол Крейг Робъртс, цената за войната на САЩ за световна хегемония ще бъде платена от американските данъкоплатци и европейците.
„Могат ли западните пропагандатори да излъжат който и да е, освен себе си!“, – пита Пол Крейг Робъртс на страниците на OpEdNews.
Едно от абсурдните изявления е това, че хуманитарната помощ, която Русия изпраща към Украйна – е само хитрост и повод за руско нахлуване. Пропагандаторите, както е видно, мислят хората от Запада за кретени, прави изводите си авторът.
„Всеки глупак вече разбира, че ако Русия искаше да насочи войските си навътре в Украйна, нямаше да търси какъвто и да е повод, а особено пък чрез мероприятие заедно с „Червения кръст“. Източна Украйна веднага след Крим гласува за независимост от Киев и за присъединяването си към Русия, така че ако на Русия й трябва повод, то тя отдавна би решила въпроса с източните украинци».
„На Русия не й трябва повод, за да спаси руснаците от изтребване от марионетките на Вашингтон, като палестинците в Газа“.
С бездействието си руската власт дава на „васалните на Вашингтон държави в Европа“ време, за да осъзнаят, че главният проблем не е Русия, а Вашингтон. Да осъзнаят, че „Вашингтон искат отговорността за конфликта с Русия да падне върху европейците“.
„Вашингтон, неговите васали в ЕС и неговите марионетки в Киев“ са против хуманитарния конвой, защото отчаяно се опитват да попречат на света да разбере „каква катастрофа е налице в руските територии от действията на екстремистите-русофоби, издигнати на власт в Киев“.
„Западните медии са престъпни“ и не съобщават нищо за човешките жертви в региона, пише Пол Крейг Робъртс.
НАТОвските генерали, шефът на Пентагона и американските сенатори сеят истерия, твърдейки, че Русия скоро ще нахлуе не само в Украйна, но и в Прибалтика, в Полша, а „и в цяла Европа“.
„Тази истерия поглъща Запада, въпреки пълното отсъствие на каквито и да са признаци Русия да се готви за нахлуване, та тя дори няма мотив да направи това“.
Вашингтон „лъже, че Путин има намерение да възстанови Съветската империя“. Да, този същият Путин, който държеше Грузия в ръцете си, но я пусна.
„Вашингтонската пропаганда работи“, – прави изводите си авторът. Американците, които трябваше да се събудят след лъжите в Афганистан, Ирак, Сомалия, Либия, Сирия и Иран, сега смятат Русия за заплаха. А корумпираният режим на Обама отново ги подготвя за война.
Надеждата за света е в „контрасанкциите“ на руснаците. Те в края на краищата ще легнат на плещите на американските данъкоплатци. Полската власт вече изиска Вашингтон да купи техните ябълки. Доколкото САЩ имат намерение да разположат ракети срещу Русия в Полша, то това дава на Вашингтон педал за натиск, отбелязва авторът. А щом Вашингтон отстъпи пред Полша, подобни изисквания ще издигнат Гърция, Австрия и цяла Европа.
Това подлярско мошеничество, по което тръгна САЩ по отношение на света в 21 век, няма исторически аналози, сигурен е Пол Крейг Робъртс. И това се отнася не само за „лъжливите войни“, но и за финансовите машинации на УолСтрийт.
Европейците все някога ще се събудят и ще разберат, че Вашингтон ги защитава само от несъществуващата „руска заплаха“, причинявайки им гигантски загуби за американските войни, които Щатите води, за да остане световен хегемон.
Ще разберат, че действията на САщ не са в интерес на Европа и водят само към Трета световна война, в която европейците ще бъдат първите жертви.

Все повече и повече хора застават на страната на Русия
Какво могат да изгубят?
Да видим какво правят САЩ и ЕС – санкции, война, безработица, данъци, политици-марионетки и невъзможност за икономическо развитие.Русия и Китай – ръст, който носи плодове.Плодове, които САЩ отдавна вече нямат.
Защото в момента хората се нуждаят от много силен, решителен лидер, който да се нагърби със задачата да защити националните интереси, а не, да ме прости Господ, поредният „либерален демократ“ или технократ на служба при задкулисни поръчители.
Защото всички чувстваме на гърба си политиката на либералите и наемниците.
Светът вече повръща от зализаните марионетки на ЕС, прислужващи на богатите, които спускат лапите си една след друга.
Лоялни към господарите си марионетки, които са в състояние да разпродадат всичко, за да докарат обикновените хора до пълно разорение.
Достатъчно е да погледнем нивото на безработица в Европа и върху политиците от Евросъюза, свързани с Goldman Sachs.
Ето защо Путин, при цялата му кагебейщина, макар половината човечество да не вижда в КГБ нищо лошо, днес играе ролята на „диктатор“ от последна инстанция, но диктатор все повече и повече позитивен.
Къде му е диктатурата на Путин, че нещо не я виждаме?!
Защото неговата уж „диктатура“ не е нищо на фона на „продемократичните“ правителства на Буш, Обама, Блеър и други привърженици на демокрацията.
Що за демокрация е това, що за Америка е това?! Отговорът на този въпрос откриваме в стратега на САЩ – Збигнев Бжежински.
„Светът все по-често копира образците от Америка, което създава благоприятни условия за установяване на американската хегемония, която се разпространява не грубо, а под формата на демокрация и консенсус.
Точно така в американския политически живот превъзходството е следствие от сложната структура на взаимосвързаните институции и процедури, измислени само, за да замъглят различията в мненията и да замаскират асиметрията във властта и влиянието.
Американското върховенство е основано върху сложна система от алианси и коалиции, които буквално са завзели целия свят“. NewsFront – Bulgarialoading…


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'