Пластмасовщини. ДСБ поде инициатива за събаряне на Паметника на съветската армия

Тази вечер в София е обявен сбор пред Паметника на съветската армия. Целта – искане за неговото демонтиране.
ДСБ – София призова и покани всички свои привърженици да подкрепят Гражданската инициатива за демонтиране на Монумента на окупационната червена армия (МОЧА, както го наричат костовистите). Срещата пред паметника е обявена за 18:30 ч.
„На тази дата се навършват 73 години от деня, в който СССР окупира България, организира заедно с българските комунисти убийствата на повече българи, отколкото през Априлското и Илинденско-Преображенското въстание и постави основите на комунистическата съветска власт в страната“, пише ДСБ. От структурата, чиито лидер в Вили Лилков, напомнят и на кмета на София да изпълни решението от 1992 г. на Столичния общински съвет за демонтиране на паметника.
Ние може само да добавим: Пластмасови тъпанари. Не се научиха, че с рушене не става. Става с мислене и грижа. Нито едно от тези неща, хората от ДСБ не разбраха, а и не се очертава да го разберат. „Пластмасовщини“ е дума която не съществуваше, поне до сега. Тъй като сме я написали, а и сме успели да и намерим смисъл, вече официално(почти) съществува. Означава следното: едни безсмислени хора(пластмасови), с едни безсмислени идеи(пластмасови) са се събрали нейде и си говорят безсмислици(пластмасовщини). А да, и ни е срам, че сме гласували за другаря Костов, в периода 96г.-2001г. Извинявайте. Бел.ред.
2 thoughts on “Пластмасовщини. ДСБ поде инициатива за събаряне на Паметника на съветската армия

 • 05.09.2017 at 20:51
  Permalink

  Това нещо ДСБ съществува ли още не се ли разпадна или още ги издържаме с нашите пари

  Reply
 • 05.09.2017 at 20:19
  Permalink

  ДОПУСКАНЕТО НА ПОСЕГАТЕЛСТВО КЪМ ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ДОВЕДЕ И ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ТОЛКОВА ЖЕЛАЯТ ЛУМПЕНИТЕ ФАЛШИВИ ДЕМОКРАТИ И КРАДЦИ !

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'