Откриха мистериозни пирамиди в България!

Тайнствените пирамиди са били открити наскоро от проф. Джонов, който попаднал случайно на тях, докато издирвал древни артефакти.

Откриха мистериозни пирамиди в България. Тайнствените пирамиди са били открити наскоро от проф. Джонов, който попаднал случайно на тях, докато издирвал древни артефакти – глинени съдове от медно-каменната епоха, разкри сензационната новина obekti.bg, цитирани от Петел.

Самият проф. Джонов споделя, че този факт е нещо изключително за страната ни. Всичко е станало напълно случайно. Той съзрял, че два хълма в землището на село Пишурка много приличат на пирамиди, и когато ги погледнал от правилния ъгъл, ученият останал поразен – ти били с идеално прави ъгли.

Една от местните жителки на село Пишурка – баба Цецка, сподели, че нощем двете пирамиди си „общуват” помежду си – факт, който се среща при Босненските пирамиди. Те изстрелват лъчи от светлина към Космоса. Баба Цецка разказва, че вероятно те си викат „ортаците”, които са ги направили, и така посочва, че вероятният им произход е извънземен.

Местните жители на село Пишурка споделят, че пирамидите извисяват снага над селото откакто се помнят. Те са ги кръстили по своеобразен начин. Едната носи името Пирамидата на Джоджена, тъй като по билата й расте много от тази подправка. А другата е кръстена Пишуркенската пирамида, и й е дадено името на народния будител и известен поет Кръстьо Пишурка, на когото е наименувано и селото.

Източник: http://www.chudesa.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'