Ню Йорк Таймс:Путин е вербувал Тръмп

Бившият директор на ЦРУ Майкъл Морел твърди в статия за „Ню Йорк Таймс“ (The New York Times), че руският президент Владимир Путин е вербувал кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп, съобщи RT в петък (5 август).

„Президентът на Русия Владимир Путин е бил успешен служител на разузнаването, обучен да  намира уязвимите места в човека и да ги използва. Именно така е постъпил и по време на първичните избори. Путин е използвал слабостта на Тръмп, като му е отправял комплименти. А онзи е реагирал точно според очакванията на Путин“, пише Морел.

Той посочва като доказателство за политическата ангажираност на милиардера признанието му, че Путин е „велик лидер“. Морел заявява също, че Тръмп не защитава интересите на Вашингтон, а на Москва, давайки рамо на руския президент по въпроса за Крим.

„Както казваме в разузнаването, Путин е вербувал Тръмп като неволен агент на Русия“, заключава Морел и призовава американците да подкрепят Хилари Клинтън на предстоящите президентски избори в САЩ.

Източник: Руски дневникloading…


One thought on “Ню Йорк Таймс:Путин е вербувал Тръмп

  • 06.08.2016 at 1:12
    Permalink

    Тази тъпа американска маймуна очевидно е изперкала! За тях Путин е оправдание за придобитата им умствената недостатъчност

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'