Нинова: Цветан Цветанов лъже, че по време на заседание на съвета на ПЕС в Лисабон съм подкрепила Истанбулската конвенция

Позицията ми е последователна и ще остане такава отначало и докрай“, написа лидерът на БСП
Във връзка с горещия дебат “за” и “против” ратификацията на Истанбулската конвенция, г-н Цветан Цветанов лъже, че по време на заседание на съвета на ПЕС в Лисабон съм подкрепила конвенцията. На нито един международен форум не съм гласувала за нея.

ГЕРБ, очевидно ползвайки вътрешна информация от ПЕС, подвеждат българските граждани. Те показват списък с регистриралите се за участие във форума, представяйки го като списък на гласувалите.
Позицията ми е последователна и ще остане такава отначало и докрай. И като политик, и като жена винаги ще се боря за правата на жените.

Но също така винаги ще се боря против това жените да бъдат употребявани като знаме за налагане насила на българското общество на джендър идеологията и т.нар.социален,а по същество трети пол, както и срещу въвеждането им в българските училища. Да пазим децата.

Източник: Facebook
Заглавието е на редакцията(бел.ред.).

2 thoughts on “Нинова: Цветан Цветанов лъже, че по време на заседание на съвета на ПЕС в Лисабон съм подкрепила Истанбулската конвенция

 • 31.01.2018 at 19:18
  Permalink

  Вие сте предатели ,за БГ,народ

  Reply
 • 31.01.2018 at 19:17
  Permalink

  Аз не ви вярвам ,вие сасипахте БГ,и народа ни ,предателите ги линчуват публично,аз това мога да го направя.

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'