Мутри се опитаха да притиснат журналисти

След публикация в сайта Alarmanews.com, мутри се опитаха да притиснат журналисти. Медията подаде сигнал до Отдел „Терор“ на ГДБОП. След публикация направена по сигнал до „Аларма“, хора свързани с групата на Светослав Стамов – Гембъла, се опитаха да притиснат и сплашат журналисти от сайта.
Темата на въпросната публикация е със заглавие „Групата на Светльо Гембъла от Люлин замесена в схема за неплатен акциз на горива“.

Светослав Стамов – Гембъла е известен ъндърграунд герой.

Важни национални медии, като BNT.BG, BLITZ.BG, TRUD.BG, MONITOR.BG, NOVINI.BG, WEBNOVINAR.COM, EPICENTER.BG, PIK.BG, bTV.BG, 24chasa.bg, BNEWS.BG. POLITIKATA.NET, LIFESTYLE.BG, NEWS.BG, NBOX.BG, BANKER.BG, BIG5.BG, DAYLIPRESS.BG, INEWS.BG, BGJOURNAL.BG, INTRIGI.BG, SILISTRA.INFO, NEWS.DATA.BG, WEBCAFE.BG, CRIMES.BG, DARIKNEWS.BG. LIFEBG.NET, RAZKRITIA.BG, FROGNEWS.BG, VELIKABULGARIA.EU, FAKTI.BG, BULNEWS.BG, SOFIA-NEWS.BG, KAMINATA.NET, BULTIMES.BG, PLOVDIV-ONLINE.COM, KLASSA.BG, ONOVINITE.COM, NEWS.DATA.BG многократно са писали за престъпните схеми на Гембъла и групата му.

Въпреки това обаче, според сигналите за неговата дейност и публикациите в медиите, въпросното лице продължава да си позволява да се държи извън рамките на закона. Именно поради това „Аларма“ се почувства длъжна, както закона повелява, да сезира отговорните институции. Все още смятаме, че живеем в правова държава в която закона е над всичко. Надяваме се, че институциите надлежно ще си свършат работата и няма да допуснат, подобни престъпни групи да се опитват да мачкат свободата на словото в държавата. Медията подаде сигнал до Отдел „Терор“ на ГДБОП.

Ето и вх. номер, под който е заведена преписката:126600-12129/30.10.2017

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'