Митко Черният от Варна е мутрата сблъскал се с политолога Иво Мирчев!!

Варненското страшилище Митко Черният е мутрата с която се спречкал на бензиностанция във Варна политологът Иво Мирчев, твърдят източници на медията ни от Черноморската столица.

Именно негови били двата автомобила с варненска регистрация и 4 еднакви цифри в номера – последен модел Мерцедес S класа и джип Порше Кайен.

Нека припомним, че по-рано днес Мирчев пусна снимки и написа на личната си страница във фейсбук следното:

„Мислите си, че мутрите са изчезнали? Или МВР се бори с тях? Днес на път за Варна спирам в McDonald’s Велико Търново. Няма нито едно място за паркиране. Но пък 5 места са заети от два автомобила, а ресторантът е наобиколен от 7-8 мутри (явно шефът яде вътре). Отварям аз прозореца и отправям молба към най-умно изглеждащата да премести едната лимузина, за да мога да паркирам. Мутрата очевидно е в шок от тая молба и около 5 секунди опитва да я осмисли. Накрая ми казва… „да изчезвам да не стане лошо“.

Аз естествено им правя снимки и се обаждам в полицията, защото не считам за нормално през 2018 г. да ни се случват тези неща. Мутрите са впечатлени от нахалството ми да искам да освободят излишно заетите паркоместа и ме наобикалят. Полиция не дойде. Обаждането на 112 бе безсмислено. Малко преди да започне комуникацията на примитивно ниво, ги посъветвах да са внимателни, защото има камери на паркинга… В крайна сметка 20 секунди след случката те се бяха изпарили. Подозирам, че се респектираха от 7 г. Мартин, който бе с мен и им каза, че не иска да вижда мутри. P.S. Ще черпя този, който успее да свали записите от видеокамерите на Макдоналдс във Велико Търново“.

Иво Мирчев е един от така наречените „сини политолози“ близък до партия „Да, България“ на бившия правосъден министър Христо Иванов. Мнозина приемат Мирчев и като медийно острие на бизнесмена Иво Прокопиев и кръга „Капитал“.

За Митко Черният от Варна пък се говори, че е много влиятелен в родния ъндърграунд по Черноморието, като една от сферите му на интерес била сводничеството. Много нашенки били под негова опека зад граница, като преди всичко жриците работещи в Германия.

2 thoughts on “Митко Черният от Варна е мутрата сблъскал се с политолога Иво Мирчев!!

 • 25.04.2018 at 12:13
  Permalink

  Знам кой е Митко Черния , Живееше в хотел Ниагара в кв.Виница гр. Варна , много нагло ромче , движи се с охранители защото доста хора искат главата му , той е трън в очите на много хора и организация , скоро ще пасе трева …

  Reply
 • 25.04.2018 at 12:09
  Permalink

  Новият прякор на бригата сводници от Лайпциг на Митьо черния е МУТРИТЕ ОТ МАКДОНАЛДС

  СТРАХИЛ ДИМИТРОВ И ГЛАВНАТА МУ ДЕЙСТВАЩА ПРОСТИТУТКА КАТРИН НЕКА СЕ ЗНАЯТ ПУБЛИЧНО

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'