Мирослав Иванов: Чувате ли оглушителната тишина на „държавата“ след интервюто на Цветан Василев?

Чувате ли я?
Оглушителната тишина часове след интервюто на Цветан Василев, в което той директно обвинява, според него самия и доказва, как мутрата премиер в оставка Бойко Борисов го е изнудвал за безвъзмездно получаване на бизнеси чрез подставени лица като Александър Сталийски и други мутренски герои. Как Делян Пеевски е получил над 250 млн. лв. кредити от КТБ, но е отказал да ги плаща. Как неговата „Водстрой“, получила близо 1.5 млрд. лв. от обществени поръчки от правителството на Борисов е само една „пощенска кутия“ за корупция и преразпределяне на държавен ресурс.
Как държавата умишлено е плащала милиони по договорите за АЕЦ Белене дори след уж официалното спиране на проекта. Плащала ги е, защото след това 50% от платеното се е връщало под формата на корупционни такси.
И след всичко това НЯМА НИТО ЕДНА национална електронна медия, която да е отразила казаното, да е анонсирала, че ще работи по случая, ще направи собствено разследване на изнесените факти.
И след всичко това НЯМА НИТО ЕДНА национална институция, която да е обявила, че започва разледване по казаното, по изнесените факти. Няма прокуратура, няма НАП, няма ДАНС, няма финансово разузнаване.
НЯМА НИЩО. Само оглушителната тишана на прикованата в хватката на мафията държава.
Ще горите в Ада, за всичко, което причинявате на държавата ни, но е много по-вероятно да изгорите преди това…“

Автор:Мирослав Иванов Източник: Facebook
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'