Мило Борисов „поръчвал“ конкуренти на своя човек в ДКХ!

Хазартният бос Мило Борисов е „поръчвал“ свои конкуренти на Григор Господинов от Държавната комисия по хазарт (ДКХ), разкриха източници от самата Комисията.

Докато шефката на Комисията основно си пили ноктите, „сивият кардинал“ Григор Господинов коли и беси в ДКХ, разказват те.

Според тях шефката на Комисията имала много положителни качества, но била оставила всички важни въпроси в юрисдикцията на своя подчинен Григор Господинов, който обаче според различни публикации в медиите е човек на хазартния бос Мило Борисов.

Нека припомним, че Мило Борисов е един от водещите на „босове на комара“ у нас и държи фирмата „Казино Технолоджи“ и игралните зали „Елдорадо“ и „Палмс“. Борисов от години живее в САЩ, като в същото време върти бизнес за стотици милиони в България.

Източниците ни разказват, че всяка седмица Господинов получавал указания от своя „гуру“ Мило Борисов и възоснова на тях стриктно посичал всеки конкурент на своя бос. Господинов или не издавал лицензи на други фирми или съставял актове и глоби на конкурентите. В Комисията по хазарт само от последните месеци имало стотици актове издадени на различни фирми, които по един или друг начин пречели на работата на игралните зали на Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ЗА БОСОВЕТЕ НА ХАЗАРТА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'