Мигрантите на бунт: България е под обсада, днес имаме избор между толерантността и оцеляването ни!
Въпреки жалките опити на масмедиите да потулят цялата случка, цяла България видя какво се случи в Харманли.
Мигрантите се вдигнаха на бунт, изгориха българското знаме пред очите на родната полиция, след което чрез ураганен обстрел с камъни притиснаха полицията. Има ли очудени? Има ли още глупаци, които да не разбират, че утре ще се вдигнат не 300, а 3000 мигранти, вдругиден 30,000? Тези хора не са слабохарактерни мекотели като повечето цивилизовани жители на Европа. Те са млади, агресивни, пасионарни, необразовани и жестоки. Те няма да се задоволят с нищо по-малко от това да вземат вашите жени и деца за роби и наложници, вашите работни места (или още по-добре вие да работите за мигрантския рахатлък) и вашите домове!

България е под обсада и няма място за толерантни глупости. Това е един от тези моменти в историята, когато нацията е поставена пред изпитание, от чийто изход ще се реши дали тя ще продължи самото си съществуване.

Отчаяните и агресивни мигранти нямат какво да губят, но могат да спечелят много. За българите, а и другите европейци изборът се свежда до две прости неща:

Оцеляваме или „клетите“ мигранти ни поглъщат и унищожават.
Не искам да навлизам прекалено много в дебрите на историята, но нека ви припомня нещо. Преди 1700 години римляните пускат германското племе вестготи да прекоси границата. Вестготите са истински бежанци – бягат от страховитите хуни, които помитат всичко по пътя си. Само 2 години след като ги е пуснал на римска територия, източният римски император Валенс е убит от вестготските бежанци при Адрианопол. След смъртта му готите вилнеят на Балканите близо две години, като Тракия, Мизия и Гърция са напълно опустошени. После клетите готски бежанци се прехвърлят към Западната Римска империя, където през 410 г. сл. Хр. превземат не кой да е град, а Вечния град – Рим. След готите към границите на цивилизованият свят се втурват вандали, франки, лангобарди, гепиди, остготи, херули, саксонци, англи и много други племена. Знаете ли какъв е резултата от римското гостоприемство? Западната империя пада, а по-голямата част от Европа навлиза в т.нар. „Тъмни векове“. На мястото на църквите изникват обори, на мястото на библиотеките кошари, а единствените посетители на театрите и арените стават уличните котки. Големите градове с широки и прави улици, водопроводи и цивилизован живот са заменени от укрепени замъци с прилежащите им бедни и примитивни села от плюнка и кал.

Днес това, което се случва в Европа болезнено напомня на това, което се е случило в римска Европа преди 16-17 века. Веднъж вече България беше под турско робство. Трябваха ни 5 века, за да се освободим. Второ робство няма да има, защото за разлика от османците, тези „бежанци“ направо ще ни унищожат. Нека всеки българин се замисли и си даде сметка кое е по-важно. Родината, семейството, спокойствието и сигурността или рахатлъка на мигрантската сган и нежната либерална чувствителност на правозащитниците?

За знамето, което тези диваци запалиха в Харманли, са гинали стотици хиляди българи! Само, заради това си заслужават депортацията или поне един хубав полицейски бой.

Вярвам, че българският народ не е толкова затъпял и изгубил инстинкти, че да позволи тези „племена със знамена“ да го унищожат. Братя и сестри българи, оттук насетне или ние ще творим историята или мигрантите ще разполагат с нашето бъдеще! Време за толерантност и чувствителност няма!

2 thoughts on “Мигрантите на бунт: България е под обсада, днес имаме избор между толерантността и оцеляването ни!

 • 21.01.2017 at 9:11
  Permalink

  Няма значение как се пише. Поне за смисъла на тази статия. Може би е малко преувеличено. Но смисълът е много правилен. Не може да има толерантност по отношение на хора, които нямат уважение. Към никой и нищо. Поне по голямата част от тях.

  Reply
 • 26.11.2016 at 6:48
  Permalink

  Пише се Учудени, не Очудени

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'