МАЙМУНче ЕДНО, 100 дни и нощи „управлява“ отново ХОРА то!

Анализ на успехите на кабинет „ББ 3“ в подлудяване на населението, населяващо територията на Лудница България.
Днес се навършват 149 години от смъртта на Хаджи Димитър. Днес саможертвата на НАШИТЕ ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ, ТЕХНИТЕ МОТИВИ И БОРБА В ИМЕТО НА РОДИНАТА И СВОБОДАТА БИХА ИЗГЛЕЖДАЛИ И ВЪЗПРИЕТИ ПОВЕЧЕ КАТО ЛУДОСТ.
ОТ ТАЗИ ГЛЕДНА ТОЧКА отчитайки 100-те дни от поредното управление на ГЕРБ, можем да констатираме следните по значими успехи: Разграждането на държавата и остатъците от от нея върви с усилени темпове. Кражбите и корупцията вече се наложиха като единствен модел за организация на днешното ни общество, което е в съзвучие с основните ценности, мотиви и виждания за успех в живота на мнозинството.
Такава политика се провежда с цел да направи за всяка следваща власт организирана на същите принципи, фалшиви норми и основа като сегашните, неспособна да реанимира и продължи дълго това безобразие, възпроизвеждано от различни представители на системата близо 30 години. В общество, където гражданите недоволстват и протестират главно във Фейсбук, които очакват някой друг да им свърши работата, та те да са доволни и да живеят човешки. В държава, в която всички считат, че истината е компромат и който е „хванат“ е злепоставен и компроментиран. Лошото за хванатия е, че е хванат и това му намалява шансовете в бъдеще да е пълноценен член на обществото от „нехванати“, правещи същото като него.
Общество, където законите не важат за тези които си плащат за кражбите и далаверите спрямо ценоразписа на главния крадец, реално само се чуди КОЙ е хванатия, но не защо се повтаря едно и също безобразие, унищожаващо ни като народ и държава. Никой не иска да направи и опит да си представи, че може и да не отидем по дяволите, ако мислим и намерим наши работещи решения. Организация и управление на страната ни, което да не е взаймствано, а да е създадено и направено от нас за нас хората.
Именно затова можем да кажем и оценим, че курвенското и мутренско поведение на г-жа Ангелкова, министър на туризма, е едно великолепно изпълнение на министър от ГЕРБ и на системата, избираща такива управници. Наглото и агресивно поведение на проститутката Ангелкова се дължи на отношението, което тя получава в малката, тъмна стайчка за отдих и ебане на министър-председателя Бойко Борисов. Тази стайчка е добила вече митологична стойност. Обяснения от вида „Бойко в момента си почива и ебе“ в министерски съвет отдавна не правят впечатление и се приемат за нормално.
Все пак униженията, на които той подлага повечето от харесаните от него жени в министерски съвет, а и в частните си вилички за оргии и издевателства, са пословични и дори „публична тайна“. Затова поведението на тази наистина „изискана дама“, в момента министър на „Унищожението на Туризма и Корупцията по Черноморието“, е съвсем адекватно. Разбираемо е, че тя трябва да си изкара на някого униженията по време на заседанията и най-вече в „почивките“ между тях. ЛИЧНО мен не ме притеснява това явление, стига да не се счита за задължително и при откази да не следваха гонения и издевателства. Дето се вика, дали ебе или го ебът него в стаята за отдих, си е лична работа и лично право на избор.
Възхитителното е, че усилията на Бойко Борисов и целия кабинет да продължават с дебилното си, отвратително, олигофренско поведение, и да полагат усилия за непрекъснати абсурди и безобразия, най-накрая освен да възмущава българите във Фейсбук, води и до протести в реалността и живота.
Безспорен факт са:
Задълбочаването и насърчаването на корупцията.
Липсата на намеса за крупните корупционни схеми и кражби от страна на прокуратурата, както и липсата на каквито и да било резултати от разследванията на корумпирани.
Както става ясно, правителството на ГЕРБ изпълнява тази стратегия във всичките си политики.
А именно- политика се прави с липса на политика, а стратегия за развитие на България- със стратегия за унищожение на България.

Следва да заключим, че стоте дни са огромен успех на курвите, мутрите и боклуците, управляващи България от името на българите!
Управление на лъжата, управление на измамата, управление на фалшифицираните избори и фалшивия вот. Управление на нечовека!

Браво, дано на някой му писне наистина и вие сами се разкарате, без да бъдете избивани!

Като добър знак към обществото, който ще помогне на хората напълно да осъзнаят съвсем последователната политика в областта на унищожаване на останалата почтеност, законност и справедливост от страна на управляващите, заедно с подържащите и играещи на опозиция политици от всички театрални трупи, наречени „партии“ от 44 Народно събрание, ще бъде знаково назначение по случай 100 дни безобразия.
Като блестящ ход на Борисов ще се възприеме назначаването на неговия любимец Васил Грудев за шеф на Държавен фонд земеделие – разплащателна агенция (ДФЗ-РА). Васил Грудев е изключителен кадър и в себе си въплащава всичко, което Борисов и ГЕРБ искат от висш държавен чиновник. Благодарение на Грудев станаха факт уникални и непостижими, преди него , безобразия и абсурди, унищожаващи най-важния за България отрасъл – селското стопанство.

Довършването на ДФЗ-РА ще е заслужена награда и венец в професионалната работа на изключителен мъж и капацитет като Васко Грудев.

Инж. Александър Атанасов. Държавен експерт в МЗХ
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'