Марешки: Радев и Йотова са ми противни, ще подкрепя ЦецкаЩе гласувам за Цецка Цачева на балотажа, но с отвращение. По-противна ми е двойката Румен Радев-Илияна Йотова».

Това заяви в изборното студио на NOVA „Новият първи” независимият кандидат за президент Веселин Марешки. Същевременно, той изтъкна, че не призовава хората да гласуват за Цецка Цачева.

Той изрази намерение да създаде нова партия:«Правя нова свободна власт».

«Ако не бяха манипулациите на тези избори, аз нямаше да бъда на четвърто място», категоричен беше варненският бизнесмен.

Според него неговите потенциални избиратели са били демотивирани от социологическите проучвания, които преди изборите му даваха по-нисък резултат.

Благодаря на всички честни и почтени българи, които ме подкрепиха, независимо от манипулациите, каза Марешки на влизане в НДК, където се помещава международния пресцентър за изборите.

Продължаваме напред. Това беше една малка битка, заяви Марешки. Голяма война ще бъде на избори, на които ще вземем властта и наистина да превърнем България в просперираща държава, продължи варненският бизнесмен. Нюз Фронт4 thoughts on “Марешки: Радев и Йотова са ми противни, ще подкрепя Цецка

 • 09.11.2016 at 11:28
  Permalink

  То се знаеше още от преди изборите, че Марешки е човек на Бойко.. Защо някой си мисли, че нещо може да се случи в тази държава без одобрението на Бойко.

  Reply
 • 08.11.2016 at 19:22
  Permalink

  Марешки, избираш да избереш най-невзрачният и смотан президент на НРБ само защото е от ГЕРБ ?!?

  Reply
 • 08.11.2016 at 12:32
  Permalink

  Марешки заяви,че не може да гласува за кандидат избран с ромските гласове ,а подкрепя Цачева,
  която е подкрепена с по-голям процент /36%/ромски вот от генерал Радев.Оставям хората да помислят върху този факт!!!

  Reply
 • 07.11.2016 at 22:27
  Permalink

  Г-н Марешки,гласувалите за Вас ,са хора ,които търсят промяната.Подкрепяйки ГЕРБ,Вие ги предавате и обричате себе си да бъдете приобщен към лагерът на ГЕРБ,което обезсмисля направеното досега от Вас и поражда мисълта ,да ли и Вие не сте част от тяхна схема.
  Жалко ще е ,заради лични отношения да се унищожава надеждата и енергията на подкрепящите Ви.
  Дипломатичността и гъвкавостта в отношенията с другите партии ,са необходими на всеки един влизащ в политиката.

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'