Мангал-рецидивист изнасилил жената във Варна. Полицията го задържа

Варненската полиция издирва мръсен мангал-рецидивист за изнасилването на 55-годишната жена във Варна. Той е оставил ДНК по тялото и. Бруталното престъпление бе извършено във вторник около 6.30 ч. на варненската улица „Струга“, докато жертвата отивала на работа. Жената успяла да даде бегло описание на насилника. Той вече е идентифициран, но не е задържан, защото се укрива. Изнасилвачът има няколко присъди, а според разследващите изнасилването е било планирано. Мангалът издебнал жената да върви сама по ул. “Струга” и я нападнал в гръб. Замъкнал я в храстите и запушил устата ѝ, за да не вика, след което разкъсал дрехите ѝ.
55-годишната варненка се съпротивлявала, но мръсния мангал използвал сила. Въпреки това, докато се борила, жертвата успяла да види лицето на нападателя. В медицинския документ от прегледа ѝ пише, че тя има охлузвания и кръвонасядания във влагалището. Кожата на гърба ѝ е издрана в областта на прешлените. При освидетелстването на пострадалата медиците намерили епителни клетки, които подложили на изследване. Оказало се, че по тялото ѝ има и следи от У-хромозомата, която отговаря за мъжкия пол. Така полицаите бързо разбрали кой е изнасилвачът. След като го заловят, ще се провери и дали по него има ДНК от жертвата. Малко след публикуването на статията, варненската полиция съобщи, че е задържала мангала. Той е на 27 години, с инициали К.П. от Варна, регистриран е за различни криминални престъпления. Мъжът е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа и му е повдигнато обвинение..

Заглавието е на редакцията. Използваме думата „мангал“ за да не обидим нормалните цигани(бел.ред.)
One thought on “Мангал-рецидивист изнасилил жената във Варна. Полицията го задържа

  • 10.08.2017 at 17:23
    Permalink

    Такива хора не трябва изобщо да ги пускат от ареста, докато не им влезе присъдата в сила. Без условни, направо в затвора.

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

'